Anastasia Lazariuc a intrat în ultimile repetiții

 Nu se știa până azi că la concertul Anastasiei Lazariuc va fi prezentă și orchestra”Lăutarii”. În scenă va ploua cu nume sonore. Deja se cunoaște cu cine va face duete. Am reușit să-i  deconspirăm la repetiție pe băieții din Akord și Vitalie Dani.

_MG_1054

Este o zi grea pentru Anastasia Lazariuc. În grabă, ne-a oferit un scurt interviu și a fugit la un salon de frumusețe să se pregătească pentru concert.

 ”Pentru mine este o surpriză plăcută și neplăcută să flu că oamenii își doresc să vină la spectacol. Neplăcută este pentru că nu s-au acoperit toate cerințele. Și din acest motiv s-a planificat doar un specatcol. Altă dată am să țin cont de acest lucru și vom face două”, a spus cântăreața.

_MG_1049 _MG_1062 _MG_1056

Azi, pe scenă vor mai urca: Eugen Doga, Iurie Sadovnic, Olga Ciolacu, Cristi Aldea Teodorovici, Felicia Dunaf , și nu doar. Din păcate, nu mai aveți șanse să găsiți bilete la casele Palatului Național, s-au epuizat de săptămâna trecută.

_MG_1034 _MG_1035 _MG_1036 _MG_1037 _MG_1041
_MG_1043 _MG_1045 _MG_1050 _MG_1051 _MG_1052
_MG_1061 _MG_1065

Moldoveanul Alexandru Paraschiv a devenit vicecampion european la box

Rezultat istoric pentru boxul din Republica Moldova. Pugilistul moldovean Alexandru Paraschiv a devenit vicecampion european la box.

Sportivul nu a mai disputat finala categoriei de până la 63,5 kg, din cauza unei accidentări, notează Noi.md. Acesta va încerca să se recupereze la timp, până la ultimul turneu preolimpic, care este 23 mai – 3 iunie în Bangkok, Thailand.

Pe podiumul de premiere a urcat și Vasile Cebotari. El a intrat în posesia medaliei de bronz la categoria de greutate de pînă la 71 kg.

Natalia Barbu, prima repetiție pe scena Eurovision 2024

Interpreta Natalia Barbu, care va reprezenta Republica Moldova la Eurovision, a avut astăzi prima repetiție la Malmö, Suedia.

Artista a ieșit în scenă de una singură, într-o rochie albă și cu o vioară. Aceasta a interpretat piesa „In the middle”. Natalia Barbu va evolua în prima semifinală a competiției, pe 7 mai.

Natalia Barbu a mai reprezentat Republica Moldova la Eurovision în anul 2007 cu piesa „Fight”. Interpreta s-a clasat atunci pe locul 10.

E spirit de Sărbătoare în Capitală! Chișinăul, decorat de Paște

Primăria Chișinău informează că, tradițional, în preajma sărbătorilor luminate, în centrul Capitalei va fi inaugurată zona cu luminițe și decorațiuni având tematica pascală.

De asemenea, străzile din sectoarele capitalei sunt decorate cu figurine de iepurași, ouă colorate și flori de primăvară, creând o atmosferă plină de căldură.

Pe durata Sărbătorilor de Paște, pe străzile centrale va fi conectat și iluminatul decorativ.

Sunt șanse ca Nicu Țărnă să se împace cu Adrian Ursu?
Articolul anterior
Gheorghe Urschi a urmărit-o pe Anastasia Lazariuc din sală!
Articolul următor