Annabel de Vetten este o tânără din Marea Britanie care face vrăji în bucătărie. Ea face nişte torturi neobişnuite şi incredibil de realiste. Ce-i drept, multe din ele s-ar putea să te sperie în loc să-ţi facă poftă. Poate aşa am renunţa la dulciuri. Ar fi o idee foarte bună pentru a face campanii împotriva consumului produselor care conţin zahăr.
Deoarece zahărul ucide anual peste 35 de milioane de oameni, conform datelor statistice mondiale. Oamenii de ştiinţă asociază zahărul cu alcoolul şi ţigările. Prezent nu doar în dulciuri, ci şi în alimente procesate, precum supe sau sosuri, zahărul rafinat este foarte periculos pentru organism. Fructoza din compoziţie este absorbită de ficat şi dezechilibrează funcţiile hepatice şi favorizează apariţia diabetului de tip II. Nivelul mare de zahăr din fluxul sangvin forţează pancreasul să secrete tot mai multă insulină. Însă, în timp, pancreasul oboseşte, iar hormonul secretat – insulina – nu reuşeşte să controleze cantitatea de zahăr din sânge pentru că celulele organismului devin tot mai rezistente la acţiunea lui. Prin urmare, nivelul de zahăr din sânge nu mai poate fi ţinut în frâu prin funcţiile organismului.
Vezi câteva poze cu torturile realizate de Annabel care par potrivite doar pentru Halloween: