„Dă-o dracului de „VEDETĂ” mai bine și-ar trage o palmă…” De pe urma criticilor Tatiana Spânu adună vizualizări!

În nici două zile, Tatiana Spânu  a reușit să adune  15.000 de vizualizări pe Youtube la piesa „Supermodel”.Astăzi, noutatea muzicală  a ajuns și pe Muligambia, cu următoarea descriere: “Piesa asta conține rime precum „Cafeaua mea e cea mai dulce/Te vei convinge/Dimineața”. PARFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM!!! Generația Cocos/Krysha, acum ai imn”

separator

„Dă-o dracului de "VEDETĂ" mai bine și-ar trage o palmă...” De pe urma criticilor Tatiana Spânu adună vizualizări!ytrfytr uytutyu io78iy kyuht
„Dă-o dracului de "VEDETĂ" mai bine și-ar trage o palmă...” De pe urma criticilor Tatiana Spânu adună vizualizări!

Internauții au sărit pe ea cu cele mai usturătoare comentarii.

Mihaela Tudos: „Cine dracu cinta asa piese?? Ce-s cu versurile astea? si un copil de clasa 1 scrie mai bine. Chiar va place sa va faceti de ris?Unde ajungem cu asa „artisti”? Off,Taniush,Taniush ,daca te dezbraci nu inseamna ca vocea-ti suna mai bine sau piesa devine mai buna. Mi-e scirbaaa”

Lala Guseinov: „nustiu cum altii, da eu n-am putut sa ma uit pina la urma… da-o dracului de „VEDETA” mai bine si-ar trage o palma asa ca sa nu o vada nimeni…”

Parascovia Rodideal: „bani aruncati, mai bine-i investeau intr-un filmulet porno, si ochii ii bucurau si urechile nu mi le jigneau.”

Tatiana Frunze: „Din nefericire eu am rezistat si am privit toata „arta „asta.Draga, daca tot esti James Bond si poti obtin orice ce zici daca data viitoare ai obtine niste substanta cenusie sau macar voce si haine?”

Ina Negruță: „Mama draga, ce aiurea cinta ! Chiar sa te faci asa de ris :) Daca nu poti cinta, stai naibii la locul tau si nu te prosti ”

Moldoveanul Alexandru Paraschiv a devenit vicecampion european la box

Rezultat istoric pentru boxul din Republica Moldova. Pugilistul moldovean Alexandru Paraschiv a devenit vicecampion european la box.

Sportivul nu a mai disputat finala categoriei de până la 63,5 kg, din cauza unei accidentări, notează Noi.md. Acesta va încerca să se recupereze la timp, până la ultimul turneu preolimpic, care este 23 mai – 3 iunie în Bangkok, Thailand.

Pe podiumul de premiere a urcat și Vasile Cebotari. El a intrat în posesia medaliei de bronz la categoria de greutate de pînă la 71 kg.

Natalia Barbu, prima repetiție pe scena Eurovision 2024

Interpreta Natalia Barbu, care va reprezenta Republica Moldova la Eurovision, a avut astăzi prima repetiție la Malmö, Suedia.

Artista a ieșit în scenă de una singură, într-o rochie albă și cu o vioară. Aceasta a interpretat piesa „In the middle”. Natalia Barbu va evolua în prima semifinală a competiției, pe 7 mai.

Natalia Barbu a mai reprezentat Republica Moldova la Eurovision în anul 2007 cu piesa „Fight”. Interpreta s-a clasat atunci pe locul 10.

E spirit de Sărbătoare în Capitală! Chișinăul, decorat de Paște

Primăria Chișinău informează că, tradițional, în preajma sărbătorilor luminate, în centrul Capitalei va fi inaugurată zona cu luminițe și decorațiuni având tematica pascală.

De asemenea, străzile din sectoarele capitalei sunt decorate cu figurine de iepurași, ouă colorate și flori de primăvară, creând o atmosferă plină de căldură.

Pe durata Sărbătorilor de Paște, pe străzile centrale va fi conectat și iluminatul decorativ.

Sanda Filat: A mâncat brânză de oi cu ceapă, ca o adevărată țărăncuță!
Articolul anterior
Anual în Moldova se nasc circa 200 de copii cu viciu cardiac. Dina este unul din ei!
Articolul următor