Ce job are sora lui Veaceslav Ioniță, în Italia!

Politicianul este plin de mândrie pentru sora sa, Olesea. Recent aceasta a  deschis un salon de modă  la Torino, Italia.

separator
IMG8048

Mai mult, a lansat și o colecție de  autor pe care a întitulat-o ”Structure”.

Sora a început să creeze haine de când era mică. Iar lucrul care îl apreciază cel mai mult la ea este ambiția și perseverența, care i-au asigurat succesul după 15 ani de muncă. 

olesea-ionita-designerul-moldovea-2604162705-300x199Pe blogul politicianului  apare și un mesaj semnat de sora:

Totul a început acasă, în Moldova. La maşina de cusut aveam acces doar eu şi fratele Veaceslav, care e mai mare decât mine cu 10 ani.  Veaceslav era foarte bravo deoarece croia pantaloni şi cămăşi pentru prietenii lui. Pentru mine a fost o provocare, astfel am început să mă inspir de la el. Mai târziu a devenit pasiune, iar astăzi – profesie”.

Sursa

,,Ca pe-un trandafir eu te-am crescut”. Dragostea nemărginită a părinților pentru copii, cântată în noul videoclip emoționant lansat de Cornelia și Marcel Ștefăneț

Cornelia și Marcel Ștefăneț își bucură publicul cu o nouă piesă emoționantă, dedicată dragostei și dorului părinților pentru copii, atât pentru copiii de lângă noi, cât și pentru cei plecați în lumea mare.

,,Cu bucurie și cele mai frumoase emoții lansăm videoclipul piesei „Floarea mea”, piesa care transmite mai mult decât o mie de cuvinte. Dragostea unui părinte pentru copilul lui, pentru floarea sa este nemărginită Vă mulțumim tuturor pentru filmulețele trimise! Cu siguranță această producție video și audio va topi și cele mai reci inimi. Mulțumim colegilor noștri din Ethno Republic pentru receptivitate!”, afirmă interpreții la lansarea noii piese din repertoriu.

Musica este compusă de Aram Avagyan, iar versurile sunt scrise de Tedi Gavrila. Orchestrație: Marcel Ștefăneț. Vizionare plăcută!

Edward Sanda, dezvăluiri surprinzătoare despre Cleopatra Stratan și căsnicia lor la aproape trei ani

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu din februarie 2020. Au fost inițial foarte buni prieteni și s-au întâlnit cu mai multe ocazii la studioul unde înregistrau piese, iar ulterior relația lor a evoluat.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit religios în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc pe 22 august 2021, în Chișinău, la câteva zile după ce au făcut cununia civilă, mai exact pe 14 august 2021.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt căsătoriți de aproape 3 ani. Într-un interviu acordat pentru Wowbiz, artistul a dezvăluit secretele care stau la baza unei relații frumoase și armonioase alături de Cleopatra.

„Dacă nu vine natural, de la fiecare, atunci se cunoaște și încep să apară probleme, certuri, deja observă lumea că ceva nu e bine. Dar, la noi, așa suntem, lucrurile vin natural, firesc, nu punem nicio presiune unul pe celălalt, nu suntem geloși. Suntem noi și cred că asta contează cel mai mult într-o relație. Să fii tu, să înțelegi persoana de lângă tine, să te înțeleagă la fel și să fie o îmbinare frumoasă”, a spus Edward Sanda la WOWnews.

Fiind conștienți că nicio relație nu este lipsită de obstacole, cei doi parteneri au avut de înfruntat diverse provocări în cuplu. În cadrul discuției, aceștia au împărtășit care au fost principalele dificultăți întâlnite pe parcursul relației lor.

„Ce nu o să pot să uit vreodată în viața mea este sentimentul și momentul în care a venit Edi în Chișinău după 5 luni în care am stat la distanță, în pandemie. A fost cred cea mai lungă așteptare pe care am avut-o, aveam impresia că nu se mai termină ziua aia. Nu dorim la nimeni să treacă prin chestia asta. Să nu treacă prin distanța prin care am trecut noi, în sensul în care noi nu știam ce se întâmplă. Am avut o situație…noi eram împreună din februarie și în martie s-a dat lockdown, pur și simplu. A fost cea mai mare provocare. Eu eram la ai mei acasă la Chișinău, la școală, el era la București. Nimeni nu știa cât o să dureze, ce o să se întâmple mai departe, era o nebuloasă totală. Ba se închideau granițele, ba se deschideau și tot așa. Asta a ținut vreo 5 luni de zile. În iulie abia s-au deschis granițele, s-a mai liniștit treaba cu carantina, cu restricțiile și el putea să vină în țară.”, a spus Cleopatra Stratan pentru sursa citată.

În vara lui 2021, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au devenit soț și soție. Acum, cei doi se gândesc la a deveni părinți și își doresc o fetiță.

„Când o da Dumnezeu, atunci o să fie. Da, noi ne dorim”, a completat Cleopatra. Soțul artistei își dorește să fie tată de fetiță. „Eu vreau să fie păpușă. Da (n.r. – fetiță). Acum, ce o să iasă. Am printre prietenii mei, printre colegi, oameni care au copii acum și zic: ‘Dar eu chiar mi-am dorit fetiță și așa a ieșit!’. Acum sper să mă audă și pe mine.”, a mărturisit Edward, potrivit Libertatea.

Judocanul Mihail Latîșev, campion mondial la Cupa Mondială din Maroco

O nouă calificare pentru Republica Moldova. Judocanul Mihail Latîșev a devenit campion mondial la Cupa Mondială din Maroco, astfel asigurându-și participarea la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

Foto: Facebook

Antrenorul lotului național de judo din Republica Moldova, Valeriu Duminică l-a felicitat pe judocanul Mihail Latîșev care a devenit campion ( 81 kg) la Cupa Mondială din Maroco.

Datorita acestui rezultat, sportivul și-a asigurat participarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

Astfel la proba Judo, Federația de Judo a Republicii Moldova are 4 sportivi calificați la JO: Denis Vieru, Pelivan Petru, Adil Osmanov și Latîșev Mihail.

De la chelneriță la fotomodel de talie internațională
Articolul anterior
Femeile se topesc în centimetri, la indicația lui Igor Sârbu!
Articolul următor