Este de nerecunoscut! Bloggeriței Diana Guja i s-au uns sprâncenele cu 5 sloiuri de clei pentru hârtie!

Diana Guja a avut parte de o schimbare radicală de look pentru următorul număr al revistei Vip Magazin. Aceasta a pus pe ea tone de machiaj, gene artificiale, sprâncene unse cu 5 sloiuri de clei pentru hârtie.

“Rezultatul a meritat. Un rezultat absolut neașteptat. Ce poate face o simplă vopsea pentru piele și o lumină bine pusă”, a scris Diana Guja.

Este de nerecunoscut! Bloggeriței  Diana Guja i s-au uns sprâncenele cu 5 sloiuri de clei pentru hârtie! Este de nerecunoscut! Bloggeriței  Diana Guja i s-au uns sprâncenele cu 5 sloiuri de clei pentru hârtie!
 
Este de nerecunoscut! Bloggeriței  Diana Guja i s-au uns sprâncenele cu 5 sloiuri de clei pentru hârtie!

Detalii vezi pe http://alobebe.md/

Sursa: http://alobebe.md/

,,Dorul de fetița mea”! Lenuța Gheorghiță topește inimi cu o nouă piesă

Lenuța Gheorghiță își cucerește fanii cu o nouă producție muzicală. Artista a lansat cea mai nouă piesă din acest an care este dedicată dragostei și dorului unei mame pentru fetița sa.

În videoclip, artista apare cu însăși fiica sa, Magda.

Piesa a apărut în colaborare cu Orchestra de muzică populară ,,Rapsozii Moldovei”, condusă de Vitalie Dorin. Textul și melodia sunt semnate de Viorel Martin, iar de producția video s-a ocupat Nicolae Matei.

Ansamblul Hecenii, spectacol de zile mari în finala ,,Românii au talent”

Ansamblul Hecenii a făcut un spectacol de zile mari în finala „Românii Au Talent”. În această seară, tinerii din ansamblul Hecenii au încins scena cu un joc dans din Bucovina. Dansatorii din Republica Moldova luptă pentru premiul în valoare de 120.000 de euro cu alți 10 finaliști ai sezonului 14 Românii Au Talent.

După prestația spectaculoasă, jurații au fost impresionați de prestația ansamblului Hecenii din marea finală, transmite realitatea.md.

„Sunt foarte mândră de ei, m-au făcut să mă îndrăgostesc pe ei, motiv pentru care am apăsat Golden Buzz. Sper din suflet ca oamenii să vă voteze. Îmi doresc să colaborăm și să fim împreună la următorul concert”, a declarat Andra.

„Am consumat calorii privindu-i… Trebuie să mergeți cu mine la sală! Sunt surprins că scena noastră încă nu s-a rupt. Sunt foarte, foarte buni!”, a spus Andi Moisescu.

„ Voi ați reușit să veniți cu ceva nou, dar cu același tip de energie. Sunteți foarte buni!”, a punctat Dragoș Bucur.

„Eu cred că, la cât sunteți de talentați, drumul vostru abia a început! Aveți tot ce trebuie să mergeți mai departe. Sunteți fenomenali”, a specificat Bobonete.

Republica Moldova, invitat de onoare la Bookfest București. Maia Sandu: ,,Funcţionăm că un tot întreg, ne dezvoltăm împreună și ne deschidem larg braţele”

Participarea Republicii Moldova în calitate de invitat de onoare al Salonului Internaţional de carte Bookfest reprezintă un privilegiu, o imensă responsabilitate, dar şi un prilej de mare mândrie, pentru că venim de acasă acasă, dinspre ai noştri spre ai noştri, uniţi cu toţii prin largile aripi ale limbii române, a transmis preşedintele Maia Sandu.

„Cu mare emoţie, dar şi cu mare bucurie, salut deschiderea Salonului Internaţional de carte Bookfest, cea mai frumoasă formă posibilă de celebrare a literaturii, a cunoaşterii şi a spiritului creativ uman. Pentru noi, cei din Republica Moldova, această ediţie este de o semnificaţie copleşitoare, pentru că venim de acasă acasă, dinspre ai noştri spre ai noştri, uniţi cu toţii prin largile aripi ale limbii române. E un privilegiu, o imensă responsabilitate, dar şi un prilej de mare mândrie pentru noi să fim în acest an invitaţi de onoare. Este un gest de o deosebită generozitate din partea României, un gest de solidaritate, de sprijin şi de încredere, un gest care depăşeşte limitele literaturii şi ale industriei editoriale”, a subliniat Maia Sandu, în mesajul prezentat consilierul prezidenţial Angela Braşoveanu, transmite agerpres.ro.

Preşedintele Maia Sandu consideră că prezenţa la Bookfest a Republicii Moldova ca invitat de onoare „este un test al calităţii şi o măsură a talentului, a efortului, dedicaţiei şi consecvenţei pentru toţi cei implicaţi în procesul de creare şi promovare a cărţii”. „Şi ei sunt mulţi, autori, editori, redactori, corectori, designeri şi ilustratori, tipografi, distribuitori, promotori, jurnalişti culturali, critici literari, manageri, profesori, bibliotecari şi librari”, a completat ea.

Sandu a arătat că „Bookfest, în ediţia de Bucureşti, precum şi cel în ediţia de Chişinău arată clar că, sub aspect cultural, graniţele nu mai există”.

„Funcţionăm că un tot întreg, ne influenţăm reciproc şi ne dezvoltăm împreună, ne deschidem larg braţele. Voi pentru a ne îmbrăţişa, noi pentru a vă cuprinde. Căldura din ambele părţi este aceeaşi. A fost cale lungă până aici şi în istorie şi în politică şi în carte. Scriitorii şaptezecişti riscau dosare pentru lectura cărţilor în limba română, optzeciştii au dus o luptă acerbă pentru sincronizarea cu literatura de peste Prut, nouăzeciştii au beneficiat de primele burse ale statului român, formându-se ca scriitori la Cluj, Bucureşti, Timişoara sau Iaşi. Douămiiştii şi generaţiile ulterioare s-au scăldat liberi la albia literaturii române fără să-i simtă malurile”, a punctat preşedintele Republicii Moldova.

Maia Sandu şi-a exprimat speranţa că Republica Moldova şi România se vor regăsi în „marea familie europeană”.

„Sperăm cu toţii că ne aflăm într-un punct în care nu există întoarcere, că vom fi toţi, împreună, parte din marea familie europeană, parte a lumii libere, unde cărţile nu sunt arse pe rug şi scriitorii nu putrezesc în gulaguri sau în tranşee, iar cetăţenii de rând nu sunt băgaţi în închisoare pentru o foaie albă sau pentru cuvântul pace”, a mai transmis Maia Sandu.

Cea de-a XVII-a ediţie a Salonului Internaţional de Carte Bookfest s-a deschis miercuri la Romexpo, Republica Moldova fiind, în acest an invitatul de onoare al evenimentului. Sub sloganul „Te cuprind, Republica Moldova”, o expresie des întâlnită în vorbirea curentă din spaţiul lingvistic şi cultural de peste Prut, echivalentul sintagmei „te îmbrăţişez”, ţara invitată a pregătit aproximativ 40 de evenimente, de care se vor bucura cei care vor trece pragul Pavilionului B2.

Câteva din cele mai stilate mirese de la noi!
Articolul anterior
Poze de la ziua de naștere a Jannei Friske. A împlinit 40 de ani!
Articolul următor