Coșmar! Cum arăta Alsu rasă pe cap!

În copilărie, Alsu era o fetiță complexată, slăbuță, cu o culoare nesănătoasă a pielii. Vedeta nici nu visa că va deveni vreodată celebră.

separator

“După ce am împlinit 10 ani mai semănam un pic a fetiță, dar până atunci bunica mă rădea pe cap.”, a spus Alsu într-un interviu.

Bunica vedetei considera că dacă o va rade pe cap, firele de păr vor fi mai dese. Din această cauză, interpreta plângea și se rușina să iasă în public. Alsu se tundea vara, așa că până la școală părul creștea puțin.

VIDEO! O rusoaică de lângă Belgorod a surprins forțele armate ruse în timp ce îi jefuiau casa. „Să vă fie rușine!”

Au apărut noi imagini cu trupele ruse jefuind în localitățile evacuate din regiunile Kursk și Belgorod. Soldații jefuiesc nu numai magazine și farmacii, dar și casele locuitorilor din zonă, scrie adevarul.ro.

O locuitoare a regiunii Belgorod, din Federația Rusă, a ajuns acasă și a găsit jefuitori chiar la locul faptei. Soldații au pătruns în casa ei, au luat tot ce era de valoare de acolo, inclusiv alimente, și chiar un cvadriciclu. Femeia din Rusia a fost furioasă și a filmat totul.

„Vom chema acum poliția militară, ei vor veni aici. Să mergem înapoi! Aduceți cvadriciclul înapoi! Ce naiba faceți? V-am ajutat  încă din primele zile! Voi ce faceți? Să vă fie rușine! A dispărut cvadriciclul! Totul a dispărut! Nu aveți tocană? Mori de foame sau ce? Fără rușine! Au intrat în colibă și au luat totul din colibă”, a strigat femeia.

Rusoaica i-a filmat pe jefuitorii care i-au prădat casa. Soldații fugeau de ea, ascunzându-și fețele.

Inelele olimpice vor rămâne pe Turnul Eiffel cel puţin până în 2028

Primarul Parisului, Anne Hidalgo, a declarat, vineri, că intenţionează să păstreze inelele olimpice pe Turnul Eiffel cel puţin până la JO de la Los Angeles din 2028, relatează L’Equipe, scrie observatornews.ro.

„Până la Jocurile din 2028, după care vom vedea ”, a spus ea.

Dar nu vor fi inelele ArcelorMittal, care sunt prea grele pentru a rămâne pe “Doamna de Fier”. “În septembrie, ele vor fi îndepărtate şi apoi mutate pe Podul Iena (…) Lucrăm cu CIO pentru a le reinstala cât mai curând posibil ”, a subliniat Anne Hidalgo.

“Nu am spus niciodată că vor rămâne acolo pentru totdeauna. Este la latitudinea municipalităţii”, a subliniat Pierre Rabadan, ministrul adjunct al Sporturilor.

În ceea ce priveşte creuzetul olimpic, primarul şi-a reiterat dorinţa de a-l păstra, deoarece a devenit „ un monument iconic ”, dar într-un mod diferit, deoarece nu va mai exista flacără. Ea speră că Marc Guillaume, prefectul regiunii Île-de-France, va avea misiunea de a conduce discuţiile privind viitorul cazanului. “El va fi capabil să îi aducă pe toţi în jurul mesei şi să înceapă activitatea care va permite să se decidă, şi statul este cel care va decide, dacă cazanul va fi menţinut şi în ce condiţii ”, a conchis primarul.

Uniunea Europeană vrea să introducă o serie de restricții pentru șoferi

Parlamentul European vrea să impună o nouă lege pentru conducătorii auto. Este vorba despre interzicerea circulației acestora cu mașina pe timp de noapte. Un studiu recent realizat de reprezentanții UE a arătat că șoferii cu mai puțin de 3 ani de experiență la volan sunt implicați adesea în accidente noaptea.

Legea se află deocamdată în dezbatere și se dorește îmbunătățirea siguranței rutiere. Obiectivul ar fi acela de a impune o restricție orară care să-i împiedice pe toți cei care se încadrează în categoria șoferilor noi – adică persoanele care au avut permisul în urmă cu mai puțin de trei ani – să conducă de la miezul nopții până în zori, scrie BZI.ro.

Legi europene mai dure pentru toți șoferii

Parlamentul European discută o serie de măsuri mai aspre pentru șoferii care încalcă legea. Dacă permisul este suspendat într-o țară europeană, posesorul nu va mai putea conduce în nicio altă țară UE. Noua legislație ar putea fi adoptată chiar din 2025. Cea mai importantă prevedere este că un șofer cu probleme într-o țară nu va mai putea conduce în alte țări din UE.

În cazul în care unui șofer i se suspendă dreptul de a conduce pentru că a urcat la volan beat sau drogat, legislația țării respective va fi aplicată la nivel european. Rămâne de văzut când va intra în vigoare noua lege UE pentru toți șoferii. O nouă lege din Codul Rutier îi vizează și pe pietoni. Pietonii nervoși care lovesc mașinile atunci când șoferii nu le oferă prioritate pot fi acuzați de distrugere, iar pedepsele nu sunt de neglijat. Tot la distrugere se pot încadra și cei care vandalizează un vehicul parcat neregulamentar.

O altă lege va intra în vigoare tot în luna iulie 2024. Este vorba despre tehnologia de limitare a vitezei, deja instalată în multe modele moderne de vehicule, care va deveni obligatorie pentru toate mașinile noi. Sistemul ISA, cunoscut și sub denumirea de Intelligent Speed Assistance (asistenţă inteligentă a vitezei), emite un semnal care avertizează șoferul atunci când limita de viteză este depășită și, în practică, îl obligă pe șofer să își reducă viteza. Începând din iulie 2024, pentru a preveni accidentele rutiere, UE a decis ca sistemul ISA să fie obligatoriu în toate mașinile noi.

O altă lege europeană îi vizează pe șoferii din România și nu numai. Este vorba despre mașinile pe motorină. Se va interzice comercializarea vehiculelor cu motoare pe benzină sau motorină în toate statele membre începând din 2035. Scopul noilor legi ale Uniunii Europene este să încurajeze adoptarea mașinilor electrice și a vehiculelor care folosesc surse de energie mai puțin poluante.

Teodor Rădulescu: ”Azi se fac cinci ani din ziua în care am fost operat de cancer”
Articolul anterior
Videocapsula ce filmează interiorul organismului uman! Un video spectaculos
Articolul următor