Participanţii “Business Factory” la examen. Află ce profit a reuşit să adune fiecare participant în proiect

Ultima lecţie de Coaching a primului business reality show din Moldova a început cu aşa-numitul examen pe care trebuie să-l treacă fiecare membru Angry Business odată ce a finalizat cursul. La final, fiecare participant a spus ce profit a înregistrat, ce instrumente din cele învăţate i-au fost cele mai utile pe parcurs, dar şi cu ce lecţie de viaţă pleacă din proiect.

separator

gyuygu hju htyt jguyguy
jguyu jgyuyu yguyguty Снимок

Lecţia de totalizare nu a trecut şi fără surprize, în adevăratul sens al cuvântului, or prietenul Valeriei Cosonea a decis să-şi ceară iubita în căsătorie chiar în timpul lecţiei, moment neaşteptat pentru tânăra care la “Business Factory” şi-a dezvoltat o afacere în domeniul comercializării online a ceasurilor de mână. Cei doi au o relaţie de un an şi jumătate, iar alesului inimii Valeriei i s-a părut cât se poate de potrivit ca la finalul proiectului TV să-i facă o ofertă “de viaţă”.

Astfel, la “Business Factory” nu doar s-au pus bazele mai multor afaceri noi în Moldova, dar şi a unei viitoare familii fericite.

Spre finalul emisiunii, vezi cine i-au susţinut cel mai mult pe tinerii antreprenori în viaţa de zi cu zi şi ce cred rudele acestora despre evoluţia lor în proiect.

Nu uita să urmăreşti reality show-ul “Business Factory” şi în acest weekend, când vei putea urmări Gala absolvenţilor proiectului TV unde va fi desemnat cel mai bun participant, dar şi favoritul publicului.

Moldoveanul Alexandru Paraschiv a devenit vicecampion european la box

Rezultat istoric pentru boxul din Republica Moldova. Pugilistul moldovean Alexandru Paraschiv a devenit vicecampion european la box.

Sportivul nu a mai disputat finala categoriei de până la 63,5 kg, din cauza unei accidentări, notează Noi.md. Acesta va încerca să se recupereze la timp, până la ultimul turneu preolimpic, care este 23 mai – 3 iunie în Bangkok, Thailand.

Pe podiumul de premiere a urcat și Vasile Cebotari. El a intrat în posesia medaliei de bronz la categoria de greutate de pînă la 71 kg.

Natalia Barbu, prima repetiție pe scena Eurovision 2024

Interpreta Natalia Barbu, care va reprezenta Republica Moldova la Eurovision, a avut astăzi prima repetiție la Malmö, Suedia.

Artista a ieșit în scenă de una singură, într-o rochie albă și cu o vioară. Aceasta a interpretat piesa „In the middle”. Natalia Barbu va evolua în prima semifinală a competiției, pe 7 mai.

Natalia Barbu a mai reprezentat Republica Moldova la Eurovision în anul 2007 cu piesa „Fight”. Interpreta s-a clasat atunci pe locul 10.

E spirit de Sărbătoare în Capitală! Chișinăul, decorat de Paște

Primăria Chișinău informează că, tradițional, în preajma sărbătorilor luminate, în centrul Capitalei va fi inaugurată zona cu luminițe și decorațiuni având tematica pascală.

De asemenea, străzile din sectoarele capitalei sunt decorate cu figurine de iepurași, ouă colorate și flori de primăvară, creând o atmosferă plină de căldură.

Pe durata Sărbătorilor de Paște, pe străzile centrale va fi conectat și iluminatul decorativ.

Sărbători- fără indigestie!
Articolul anterior
Alimentul-minune care ajută organismul în zilele de sărbătoare
Articolul următor