VIRGIL IANŢU despre copii, milioane şi fobia de nuntă

Este tatăl unei fetiţe, care nu a fost geloasă niciodată, când îl vedea pe tati în compania mai multor copii. Virgil Ianţu a fost memorizat ca fiind prezentatorul, care a adunat cele mai trăsnite lucruri din mintea copiilor. La un moment dat, nu s-au mai găsit bani pentru proiectul “Copiii spun lucruri trăsnite” iar Virgil, neacceptând noile condiţii, plecase de la un job, căruia îi dedicase aproape 10 ani din viaţă.

Prima dată când mi s-a propus să fac o emisiune cu şi despre copii, am fost speriat. Credeam că nu mă pricep la copii. Nu aveam copii, nici măcar nu eram implicat într-o relaţie. Am refuzat oferta,  după care am văzut o emisiune similară şi mi-a plăcut. Cred că sunt în aceeaşi minte cu ei, de aceea ne simţim bine împreună. Am luat şi premii la Cannes ca cea mai bună emisiune, similară cu cea originală din Statele Unite.”

Acum împarte milioanele la un alt post de televiziune, iar în timpul liber acceptă cu plăcere cea de-a doua invitaţie în Moldova.

Nu contează să am eu milionul, contează să îl câştige cei care participă în acest proiect.

Am filmat deja  vreo

500 de ediţii „Vrei să fii milionar”, am dat de 2 ori milionul. Îmi place această experienţă, este una deosebită,  pentru că se întâlnesc oameni valoroşi.

Nu am voie să sugerez în nici un fel răspunsul corect. Trebuie să fiu atent la fiecare vorbă sau gest ce îl fac pe platoul de filmări.”

Nu-i place trezitul de dimineaţă. Adoră momentele în care are liber de la serviciu şi poate să se delecteze acasă. Alături de fiica sa, Jasmina şi iubita Roxana fac un cămin frumos, deşi nu şi-a oficializat relaţia nici după 10 ani de concubinaj.

Cred în familie, am crescut într-o familie echilibrată. Nu am avut timp şi aşezare să fac o nuntă, dar mi-am cerut soţia în căsătorie după zece ani. Lucrurile merg foarte bine şi aşa. Nu cred că o ştampilă îmi va schimba viaţa. Mi-e groază să fac tot tămbălăul ăsta cu neamuri, comentatori. La petreceri de genul ăsta, cât de frumos ar fi, oricum se găsesc nemulţumiţi.”

Ţine la imaginea sa şi nu acceptă să vadă kg în plus pe cântar.

Nu pot să spun că fac sport profesionist. Dar am grijă de greutatea mea. Îmi place fotbalul şi tenisul. În fiecare dimineaţă trebuie să-mi verific greutatea. Sunt pasionat de cântar, la fel ca şi o femeie

Text: Olga Chirica

 

”Câtă durere ai lăsat în urma ta, Andreea…” Val de mesaje îndurerate pe rețele după anunțul despre decesul Andreei Cuciuc, fiica lui Igor Cuciuc

Plânge tot Internetul. Val de mesaje îndurerate pe toate rețelele sociale după anunțul despre decesul Andreei Cuciuc, fiica lui Igor Cuciuc, informează unica.md.

Artiști, oameni de rând, tineri, dar și părinți vin cu cuvinte de condoleanțe în susținerea familiei interpretului Igor Cuciuc, dar și regrete imense pentru această pierdere greu de descris prin cuvinte.

Primul care a venit cu un mesaj a fost interpretul Oleg Spânu, care i-a fost coleg Andreei la Centrul de Excelență în Educație Artistică ”Ștefan Neaga”, acolo unde studia tânăra.

Oleg Spînu: ”Drum lin spre cer, Andreea. Să știi că noi, colegii tăi, te vom iubi mereu.”

Lumea muzicală de la noi, dar și cei din tânăra breaslă au venit cu mesaje îndurerate pe rețele:

Nicolae Botgros: ”Nu pot sa cred și n-o să cred ca Andreea Cuciuc a părăsit lumea cu dor… O veste tare tulburătoare. Lacrimi și durere în sufletele noastre, a părinților, Diana și Igoras, a celor care a iubit-o și o va iubi mereu… Ea va rămâne în sufletele noastre, ca o sfântă icoană creștinească… Condoleanțe părinților și tuturor celor care au îndrăgit-o.”

Cornelia Ștefăneț: ”Refuz să cred… Câtă durere ai lăsat în urma ta, Andreea… Condoleanțe familiei, nu găsesc efectiv cuvinte.”

Camelia Ursu: ”Mare durere… Prea mare! Mi se sfâșie sufletul.”

Ariana Boldurescu: ”Nu am cuvinte de când am aflat… Suflet bun, prea bun… Zbor lin spre stele. O să ne fie dor.”

Natalia Midoni-Rodideal: ”De ce, Doamne, atâta nedreptate? Viață, de ce ești așa de dură?”

Veste tragică! Andreea Cuciuc, fiica interpretului Igor Cuciuc, s-a stins din viață în această seară

O veste tragică a zguduit lumea muzicală. Andreea Cuciuc, fiica interpretului Igor Cuciuc s-a stins din viață în această seară. Despre asta au anunțat mai mulți colegi de-ai tinerei care i-au fost alături în ultimele clipe.

Seara trecută, Andreea ar fi petrecut alături de colegii ei la Balul Bobocilor într-un local din sectorul Botanica al Capitalei. Într-un moment, tânăra s-ar fi simțit rău, iar colegii au chemat ambulanța.

Medicii ar fi încercat să o resusciteze, dar era deja prea târziu, aceștia au fost nevoiți să constate decesul.

Andreea era singurul copil în familia Cuciuc.

Unica.md aduce sincere condoleanțe familiei.

Campania națională de împădurire, lansată oficial: Mobilizare națională – 16 noiembrie

Săptămâna trecută ministrul mediului, Sergiu Lazarencu, alături de Victor Durbală, directorul Agenției „Moldsilva”, au dat start campaniei de împădurire din toamna acestui an în localitatea Mălăiești, raionul Orhei. În cadrul acestei inițiative ambițioase, peste 7.300 de hectare de teren vor fi împădurite pe parcursul anului 2024, scrie unghiul.com.

Campania face parte din Programul Național de Extindere și Reabilitare a Pădurilor și are scopul de a îmbunătăți biodiversitatea și de a contribui la combaterea schimbărilor climatice.

Detalii despre campanie
În primăvară, au fost plantați 3.300 de hectare de pădure, iar pentru această toamnă este planificată împădurirea a încă 4.000 de hectare. Din totalul suprafeței, în raionul Ungheni vor fi reîmpădurite peste 80 de hectare, implicând primăriile Măcărești, Morenii Noi, Pîrlița, Sculeni și Boghenii Noi.

Mobilizare națională
Începând cu data de 16 noiembrie, întregul Guvern se va alătura eforturilor de împădurire la Mălăiești, unde vor planta 40 de hectare de pădure. De asemenea, cetățenii din toată țara sunt încurajați să participe la acțiuni similare, fiind disponibile 440 de locații de plantare în cadrul a 160 de primării.

Declarațiile ministrului mediului
„Vom planta peste 26 de milioane de puieți în această toamnă, inclusiv specii precum stejar, frasin, salcâm și arțar, toate crescute în pepinierele „Moldsilva”. Fiecare copac plantat este un simbol al responsabilității noastre față de natură și de viitorul Moldovei”, a declarat Sergiu Lazarencu. El a evidențiat, de asemenea, cooperarea eficientă cu autoritățile locale, care au pus la dispoziție 24.000 de hectare de teren pentru împădurire de la începutul programului.

Această inițiativă are potențialul de a transforma peisajul țării și de a promova un mediu mai sănătos și mai verde pentru generațiile viitoare.

Serghei Penkin, cu o garderobă de 2000 de costume
Articolul anterior
Scrisoare către fiică, prietena vieţii mele
Articolul următor