O gustare sănătoasă din brânză de vaci este potrivită pentru oricine la micul dejun, întrucât oferă nutrienţi benefici, energie, saţietate şi confort digestiv.

Brânza de vaci este un aliment bogat în proteine, vitamina B2, B12, calciu, seleniu şi servită la micul dejun oferă energie pentru întreaga zi.
Un mic dejun se cere a fi sănătos, consistent, mai plin decât o cină, conţinând proteine, calciu, fibre.
O gustare din brânză de vaci se prepară uşor şi rapid.
Număr porţii: 5 persoane
Ingrediente:
- 0,5 kg brânză de vaci
- 4 ouă
- 0,5 pahare făină
- un vârf de linguriţă bicarbonat
- sare
- mult pătrunjel verde sau uscat.
Preparare:
Bate ouăle cu sarea, apoi adăugă compoziţia peste brânză, mestecă, după care pui restul ingredientelor. Masa obţinută o răstorni în bolul de sticlă. Dă la cuptor până se rumeneşte, în jur de 20-30 de minute.Nu se consumă fierbinte. Este o gustare sănătoasă, potrivită pentru toată familia şi delicioasă în combinaţie cu legume. Poate fi servită la micul dejun, dar şi la prânz ca aperitiv. Poftă bună!