Atmosferă de restaurant în orice locație! Comandă servicii de catering de la Restaurantul Select

O popularitate tot mai mare o capătă serviciile de catering, care sunt oferite ca alternativă a petrecerii evenimentelor în restaurant. Serviciile de catering reprezintă activitatea de preparare şi deservire a diferitor feluri de mâncare şi gustări oriunde doreşte clientul care apelează la asemenea servicii. Firmele de catering nu sunt altceva decât nişte restaurante mobile care vă pot deservi acasă, la birou, la sediul întreprinderii sau la iarbă verde. Există mai mulți prestatori de servicii catering pe piață, însă unica companie care oferă un pachet full service este Select Catering.

separator
Select Catering are o experiență de peste 6 ani în domeniul organizării și deservirii evenimentelor de diferit format și amploare. Compania are experiență în organizarea ceremoniilor de familie în aer liber: nunți, cumătrii, jubileuri, cât și în deservirea evenimentelor corporate, cum ar fi: seminare, aniversări, team building-uri etc. Select Catering dispune de echipamentul necesar pentru evenimente de orice amploare: mobilier, textil, veselă, decor și floristică. Atuul companiei este calitatea și siguranța alimentelor, controlul procesului de gătire a bucatelor, păstrarea și transportarea alimentelor în condiții sigure. Datorită acestui fapt mâncarea servită își păstrează calitațile gustative, este proaspătă și arată impecabil.Fiecare tip de eveniment este asociat unui anumit format de catering, spre exemplu, pentru o conferință se potrivește formatul fourchette, pentru o prezentare de produs un coffee break, pentru un  eveniment corporativ sau o petrecere – formatul banchet, iar pentru un teambuilding în aer liber – formatul barbecue.În portofoliul Select Catering sunt companii notorii și organizații cu renume, printre care: Orange Moldova, Aquaterra Welness&Spa, AutoMall, Bayer și multe altele. Vezi câteva video-uri de la evenimentele deservite de echipa Select aici.

Dacă planifici un eveniment și ai nevoie de servicii de catering profesioniste – apelează la Select Catering! Select Catering – evenimente cu bun gust!

Victoria Beckham a dezvăluit secretul siluetei suple
Articolul anterior
Ruta de troleibuz nr. 35 își modifică traseul de circulație
Articolul următor
Alte articole interesante