Ionel Istrati descoperă ”Code Noir”!

Am descoperit  un local  select exact în inima capitalei. Şi în momentul, în care specificăm caracterul lui distins, punem accentul pe un număr limitat de persoane, care pot încăpea aici.

separator

”Code Noir” înseamnă petreceri de familie sau într-un cerc restrâns de prieteni. Poţi  fi sigur că nu vei fi deranjat de zumzetul vecinilor, caracteristic unui local aglomerat. Cine romantice,  întâlniri de afaceri. În sala ”Code Noir” totul e amenajat cu  gust şi nimic nu-ţi distrage atenţia.

Proprietarul localului tip lounge, Artur Alexeev, se poate lăuda că  are o încăpere cu un design realizat de oameni de meserie, un stil Hi tech care este lipsit  de  unghiuri. Scaunele sunt confortabile şi nici nu bagi de seamă cum trece timpul.

Există  şi o sală VIP cu monitoare şi canapele tip lounge  în care te vei simţi ca acasă.

Publicul- ţintă  îl constituie persoanele de după 30 de ani, care vor aprecia calitatea serviciilor. Cu atât mai mult că la ”Code Noir” eşti aşteptat de luni până duminică.

Miercuri te vei detaşa de probleme într-o atmosferă  excelentă până la 12 noaptea. Joi sunt invitaţi toţi devoratorii de jazz, iar seara de vineri va fi la discreţia unui Dj. La început de week-end, încălzeşte-ţi coardele vocale pentru un karaoke performant.

“Code Noir” s-a lansat cu mare fast de ziua lui, în ajun de Crăciun pe stil nou.  Dacă ar fi ştiut Ionel Istrati ar fi fost printre primii participanţi  ai evenimentului, alături de Serj Cuzencov şi băieţii de la ”After show” .

A ţinut să viziteze acest local în ajun de filmările unui nou videoclip. I-a căzut pe plac meniul european, aşa că a ales să guste salata  ”Code Noir”, pe care nu o găseşti nicăieri în altă parte.

Peştele  preparat după o reţetă, ascunsă de ochii lumii, l-a făcut să-i transmită salutări şi mulţumiri bucătarului-şef.


Din păcate, era prea grăbit să ia şi un desert care îţi lasă gura apă. Dar a promis că va reveni.
”Mi-a plăcut mult acest local, aş veni aici să-mi organizez o seară de familie, cu prietenii. Interiorul este foarte frumos. Pledez pentru localuri mici.

Nu sunt alintat la mâncare. Peştele mi s-a părut deosebit,  dar în general, îmi place să mănânc gustos.”

 

Text: Olga Chirica

5 rețete de post pentru zilele când nu mai știi ce să pregătești

Cu ajutorul acestor rețete poți găti ușor și gustos în timpul postului.

Pizza de post! Cu ardei gras și măsline

SF226325

Conopidă pe post de carne

c52

Clătite de post! Cu mere și nucă

tn4_pancakes422-1-4-1

Brioșe de post cu cireșe

IMG_6427

Chiftele din cartofi și orez

DSCN2827

Tom Cruise dezvăluie cum se menține în formă la 62 de ani. Mănâncă un singur lucru, indiferent unde merge

Tom Cruise se menține în formă prin mult sport și o dietă foarte strictă. La cei 62 de ani, actorul din „Misiune imposibilă” consumă acelaşi fel de mâncare, oriunde s-ar afla, indiferent de ispitele culinare.

Tom Cruise comandă mereu pește alb la abur și legume, fără sos, fără ulei și fără unt, potrivit Daily Mail.

În loc de trei mese principale, are 15 gustări mici care nu depășesc 1.200 de calorii pe zi.

Cruise evită gustările dulci, alimentele procesate și carbohidrații şi consumă doar mâncăruri la grătar sau preparate la temperaturi scăzute.

Printre alimentele consumate în mod regulat de actor se numără ciocolata neagră cu somon, ovăz crud, afine, ghimbir, sfeclă, broccoli, roșii și spanac. În plus, actorul nu bea alcool.

Cum să prepari un pesto de leurdă din trei ingrediente sănătoase!

 E primăvară şi ai nevoie de multe vitamine, iar preparea unui pesto de leurdă este binevenită pentru a-ţi suplini carenţa de nutrienţi. Leurda conţine multă vitamina A, C, seleniu, crom şi substanţe cu efect antioxidant. Nucile sunt o sursă bună de acizi graşi Omega 3 şi cel mai bogat aliment în cupru şi zinc.

separator

pesto_de_leurda5th_47115000

Cum să prepari un pesto de leurdă cu nucă?

Este foarte simplu! Ai nevoie de următoarele ingrediente:

  • 1 legătură de leurdă proaspătă
  • 50 g miez de nucă
  • ulei de măsline
  • puţină sare, după gust.

Mod de preparare

  1. Spală în mai multe ape frunzele de leurdă și lasă-le la scurs.
  2. Pune într-un robot frunzele de leurdă, miezul de nucă, uleiul și mixează până obții o pastă fină, apoi adaugă sarea.

Folosește pesto de leurdă ca sos pentru pește, salate de legume, cartofi piure sau chiar pe pâine. Poftă bună!

sursa



Cum se alimentează Aura pe timp de iarnă!
Articolul anterior
Valentina lui Constantin Moscovici!
Articolul următor
Close menu