Crochete franțuzești cu cașcaval

Acest aperitiv se servește cald, alături de sosurile preferate. Alegeți crochetele de cașcaval pentru a prepara un antreu delicios în cel mai rapid mod. Astfel veți economisi timp fără să compromiteți gustul și savoarea!

separator

EgYKOszuH7w

Ingrediente:

  • 4 albușuri de ou
  • 200 g de cașcaval
  • 1 lingură de făină
  • ulei
  • pătrunjel
  • piper negru măcinat
  • sare

Mod de preparare:

  1. Bateți cu ajutorul mixerului albușurile de ou până obțineți o spumă.
  2. Adăugați cașcavalul ras în amestec.
  3. Formați din compoziția obținută biluțe și treceți-le prin făină.
  4. Puneți o tigaie încinsă și coaceți cu puțin ulei de măsline biluțele, întorcându-le cu o paletă pe toate părțile astfel încât să devină rumene (își vor mări și volumul).
  5. Când sunt gata, scoateți-le într-un vas cu șervețele absorbante care să rețină uleiul în exces.
  6. Aranjați crochetele pe un platou încălzit și presărați-le cu pătrunjel mărunțit.

Sursa: bucatarul.tv

A slăbit 30 de kilograme după ce medicul i-a spus diagnosticul!
Articolul anterior
Cleopatra Stratan, la ultimul concert. Vezi cât de mare s-a făcut
Articolul următor