Nectar de caise

Dacă vrei să-ți păstrezi pentru iarnă savoarea caiselor, iată o rețetă simplă de nectar din caise.

separator
P9130036

Ingrediente:

  • 1kg caise
  • 300 gr zahăr
  • 500 ml apă

Mod de preparare:

Alegem doar caisele foarte bine coapte, le curățăm de coajă și le scoatem sâmburii.

P8140089

Punem caisele la robot sau în blender și le facem pastă.

P8140072

Punem caisele într-o cratiță, adăugăm zahărul și apa și lăsăm să fiarbă până dă în două trei clocote, iar compoziția s-a îngroșat ușor.

P8140085

Turnăm nectarul fierbinte în sticle și le punem într-o cratiță cu apă pe fundul căreia am așezat mai întâi un prosop. Punem cratița pe foc și lăsăm până dă în clocot.

P8190090

sursa: caietulcuretete.com

Nu e photoshop! Adriana Ochişanu a ajuns la greutatea din adolescenţă
Articolul anterior
O interpretă de la noi a ajuns pe Muligambia! Vezi cine e!
Articolul următor
Alte articole interesante