Murăturile sunt adevărate minuni pentru colonul nostru. Atunci când fermentează legumele iau naştere bacteriile care, împreună cu microflora din organism, vor ajuta la întărirea imunităţii, vor atenua simptomele alergiilor şi chiar vor avea efect anticancerigen, deoarece acestea au capacitatea de a reduce inflamaţia din corp, una dintre principalele cauze ale apariţiei cancerului.
Ne-am obişnuit cu murături tradiţionale din roşii, castraveţi, varză sau legume combinate, Mihaela Rădulescu îţi propune o “colecţie” de murături pentru dineuri simandicoase.
Iată cum se prepară:
“Nu contează cât de doamnă eşti în lume şi cât de înalte ţi-s tocurile, în bucătărie tot tre’ să-ţi sufleci mânecile şi să pui murături. Altfel nu eşti româncă de soi!
Mândră să vă prezint colecţia de toamnă-iarnă la Monaco – patlagele înfrăţite cu kiwi, usturoi cu mango, pepene cu ghimbir, conopidă cu prune. Se poartă la dineuri simandicoase, unde vrei să iei minţile consumatorilor care cred că doar icrele negre sunt delicatese. Murăturile în saramură sunt ca deux-pieces-urile Chanel – nu se demodează niciodată!
S-aveţi poftă….de viaţă!”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina sa de facebook.