Melci cu mac – fii brutar la tine acasă alături de Lenuța Gheorghiță și Dr. Oetker!

Deși gătitul nu este activitatea ei preferată, interpreta Lenuța Gheorghiță iubește să gătească pentru cei dragi, să mai înlocuiască dulciurile din comerț cu ceva făcut în casă, în special că are doi copii superbi. Și are ea o rețetă care îi ia doar 30 de minute să o pregătească, dar care o face vedeta gătitului acasă. Am rugat-o să ne spună secretul, care de altfel s-a dovedit a fi mult mai simplu decât ne-am fi așteptat.

Dar cel mai bine să încercați voi singuri și să vă convingeți. Și apropo, așteptăm în comentarii poze cu această gustoșenie – Lenuța va fi enorm de fericită!

Lenuța Gheorghiță a răspuns provocării #bakingchallengemd alături de #DrOetker. Rețeta pentru Melci cu mac o găsești în video. Alătura-te și tu, poți câștiga 10.000 de lei săptămânal pe www.oetker.md.

https://www.youtube.com/watch?v=zuoWxdxLBb0&feature=youtu.be&ab_channel=Unica.md

Poftă bună și sărbători superbe să aveți!

Tartă cu dovleac: rețetă de familie a interpretei Aura

Rețeta de astăzi a interpretei Aura este una mai specială și deosebită, o tartă delicioasă cu dovleac. Este fină și foarte puhavă. Cu așa rețetă la sigur îi vei uimi pe oamenii tăi dragi. Te provocăm să o încerci și să ne spui și nouă cum ți s-a părut!

Dana Marchitan deja știe cum își va convinge feciorul să mănânce sănătos

Vedetele care au copii adolescenţi în casă ştiu cât e de complicat să-i momeşti cu mese atractive dar şi sănătoase. Este şi cazul Danei Marchitan, care, încearcă să-l dezveţe pe Denis, fiul său, să mănânce produse de tip junk food, preparate în localurile din oraş.
De astă dată, Dana îi va prepara mici asortați cu legume, cu ajutorul friteuzei cu aer cald Air Fryer Star. Această noutate a companiei Delimano, are un design minimalist, stilat și este de mare ajutor femeilor care petrec timp limitat în bucătărie.

Cornulețe cu vișine și zahăr pudră: rețeta din copilărie a Lenuței Gheorghiță

Interpreta Lenuța Gheorghiță ne-a promis că această rețeta de cornulețe este extraordinară. Copii și soțul le adoră la nebunie, iar noi confirmăm că scoase din cuptor și scăldate în zahărul Dr. Oetker sunt extrem de fragede, aromate și super delicioase!!!

Vă invităm să le încercați și voi, merită să fie pe masa voastră!


Dragi Prieteni, la început de primăvară și în ajunul sărbătorilor de Paște, Dr.Oetker vă invită să participați la campanie promoțională “Împreună, orice masă e o dulce sărbătoare!”, în perioada 15 martie 2022 – 31 mai 2022.

Cumpără orice produs Dr.Oetker, înscrie numărul bonului pe www.oetker.md sau prin SMS la 1817 si poți cîștiga premii săptămânale a câte 4000 lei sau premiul mare – 50 000 lei!
Împreună, orice masă e o #dulcesarbatoare!

Înscrie-te în promoție! Succes

Partenerii noștri
Author Dani Kristine fashion kids
Tel.: +(373 )79606714
Email:dani.kristine@mail.ru
Facebook: https://www.facebook.com/pg/DANIKRISMD/about/?ref=page_internal
Explozie într-un bloc de locuit din centrul Capitalei
Articolul anterior
Imagini dezolante. Plajele din Bali sunt acoperite de tone de deșeuri din plastic
Articolul următor