Buze bune de sărutat, în doar 15 minute!

Bazele Companiei Weyergans au fost puse în Germania acum 25 de ani. Până în prezent, în universită

separator
ţile acestei instituţii au loc cercetări ştiinţifice, care au menirea de a dezvolta şi renova bazele cosmetologiei internaţonale.

Natalia Ponomaru –
cosmetolog

Specialiştii Weyergans High Care vin în faţa femeilor care au grijă de felul cum arată  şi oferă noi posibilităţi de îngrijire. Deja ne-am obişnuit să asistăm la şedinţe cosmetologice cu efecte remarcabile, chiar după primele experienţe. ”Buzele sărutate” este o nouă procedură pe piaţa cosmetologică de acasă.
În cazul, în care ţi-ai programat un randez-vous seara şi vrei să arăţi de milioane, cosmetologii vin cu o soluţie, care ţi-ar transforma buzele într-o armă de cucerire. Este o procedură care nu durează mai mult de 15 minute. Atâta timp cât te relaxezi, specialistul vrăjeşte asupra formelor voluptoase. În doar 2 ore te vei admira în oglindă, cu buze mai accentuate, mai pline şi mai seducătoare.

Buze  bune de sărutat, în doar 15 minute!
Voluptatea se menţine pe parcurs de două zile şi costă nu mai mult, decât o şedinţă de manichiură la salon. Pentru clientele fidele care au ales masajul vacuum la sân, pentru fortificarea bustului, procedura ”buzele sărutate” este oferită gratis.

Text: Olga Chirica

Weyergans High Care Center

Chisinau, bd. Traian 22, of.40
Tel: 81 16 81, Mob:079 500 697
www.weyergans.md,
weyergansmoldova@gmail.com

Puterea de a-ţi asuma o schimbare în viaţă!
Articolul anterior
Crema îţi este prietenă, dacă e folosită corect!
Articolul următor
Alte articole interesante