Cel mai așteptat eveniment din acest an – Finala „Miss Unica Sport – 2018”

La început de decembrie, Unica Sport a celebrat 20 de ani de activitate, 20 de ani de promovare a frumuseții și stilului sănătos de viață! Într-o atmosfera degajată, muzică bună, dar și bucate alese, zeci de oaspeți au savurat momete unice alături de gazda evenimentului restaurantul Select Filarmonica din Capitală. În cadrul serii jubiliare au fost prezente mai multe femei notorii din țara noastră, dar și interprete care au slăbit după metoda Unica. Acestea au încântat publicul cu melodii alese și au decernat premii. Și cum de fiecare dată, Unica Sport încearcă să-și depășească propriile recorduri, la această aniversare a organizat cel mai așteptat concurs de frumusețe pentru multe doamne din țara noastră – Finala ,,Miss Unica Sport 2018”.

separator

Astfel, pe podium au urcat 12 participante care au reușit să-și remodeleze siluetele și să obțină rezultate spectaculoase datorită instructorilor Unica Sport. Cea care a câștigat competiția este Ludmila Sasova, cu minus 72 de kg slăbite, iar titlu de Miss Simpatia Publicului i-a revenit Tatianei Mihailă. Cu siguranță, această zi va rămâne în amintire încă mult timp, datorită unei organizări de nota zece. Iar cei care merită recunoștință și aplauze sunt managerii Unica Sport care au muncit cot – la – cot pentru cel mai așteptat eveniment al anului!

Echipa Unica Sport aduce mulțumiri tutror partenerilor care au contibuit la organizarea acestei seri minunate:  Restaurantul SELECT FilarmonicaArt Group AvantiBACIO DI BOLLEFranzeluța,  fotografilor Dmitri Cîssa și Nata Eftene, specialistele make-up Natalia CiconiMihaela Dumitriu și hair stilistele Ana Pleșca, Oxana Secriidesignerilor vestimentari Olga Parubina , O`Blanc , Lidia Selici și meșterul de bijuterii Alexandra Norocmagazinul sportiv Nr. 1 în Moldova Sport Line,  Brandul autohton de haine sport AIMOcompania de cosmetică naturală Antos SeboCalm,  Le Petit Olivier și Centru OnLine de Nutriție și Sport galinatomas.com.

Cum arată părul acestei tinere, care nu s-a tuns de 28 de ani
Articolul anterior
O interpretă de la noi probează rochii de mireasă. Bat clopote de nuntă?
Articolul următor
Alte articole interesante