Cele mai bune uleiuri pentru prevenirea apariției ridurilor în jurul ochilor

Uleiurile sunt un bun hidratant al pielii pleoapelor, ajută la reducerea ridurilor și menținerea aspectului tânăr. Primele riduri apar de regulă în jurul ochilor și implică tegumentul de pe mușchii mimici ai feței. Cu vârsta, liniile fine devin mai adânci. Ce uleiuri poți folosi pentru prevenirea apariției ridurilor în jurul ochilor?

separator

1. Uleiul de măsline

Uleiul se aplică fin cu degetele pe pleoape, în jurul ochilor. În uleiul de măsline, poți adăuga câteva picături de vitamina E, pentru un efect nutrițional mai puternic.

2. Untul

Îți poți face o cremă din untul de lapte, având în vedere că acesta este bogat în grăsimi naturale și vitaminele A și E. Poți aplica untul în strat subție în zona pleoapelor. Pentru a face o cremă pe bază de unt, ai nevoie de o lingură de mușețel uscat sau flori de tei. Planta se infuzează în 100ml apă clocotită timp de 15 minute. Soluția fierbinte filtrată trebuie amestecată cu o lingură de unt până când se obține o masă cremoasă. Această cremă poate fi aplicată în zona din jurul ochilor înainte de a merge la culcare.

3. Uleiuri esențiale

Un alt mijloc foarte eficient pentru netezirea ridurilor în jurul ochilor sunt uleiurile esențiale care nu doar hidratează, ci și hrănesc perfect pielea, datorită elementelor bioactive care pot penetra profund în porii pielii. Uleiurile esențiale sunt, de asemenea, utilizate ca mijloc pentru comprese.

4. Ulei de susan

Uleiul de susan se descurcă perfect cu ridurile. Înainte de aplicarea acestuia în zonele problematice ale pielii, uleiul trebuie încălzit. Uleiul este aplicat pe piele într-un strat subțire, după o oră trebuie îndepărtat cu un șervețel de hârtie.

10 ilustrații amuzante care arată cum este viața unei mămici în primul an de viață al bebelușului
Articolul anterior
Totul despre rezonanța magnetică, tomografia computerizată și radiografia digitală
Articolul următor
Alte articole interesante