Descoperire științifică uimitoare despre roșcate

Roșcatele, se știe, sunt deosebite prin frumusețea lor aparte, atragătoare. Recent însă oamenii de știință au descoperit câteva lucruri surprinzătoare despre femeile cu această nuanță a părului și tenului.

separator

Scriitoarea Erin La Rosa a lansat de curând cartea „The Big Redhead Book: Inside the Secret Society of Red” în care explică avantajele pe care le au roșcatele naturale și de ce trebuie să fie acestea mândre de culoarea părului lor. Ea specifică faptul că există multe beneficii de ordin fiziologic în a fi roșcată. Erin dezvăluie multe lucruri interesante și denumește fetele cu această culoare de păr ca fiind „unicornii lumii umane”.

În plus, un studiu din anul 2003, al McGill University arată că femeile roșcate natural tolerează cu 25% mai multă durere în comparație cu cele care se vopsesc astfel. Tot la lumea medicală s-au referit și cercetătorii de la University of Louisville când au descoperit că roșcatele au nevoie de 20% mai mult anestezic în momentul în care intră într-o operație, ceea ce demonstrază, încă o dată, că ele sunt mai rezistente. Un alt studiu, de la aceeași universitate, dar realizat în anul 2005, a scos la iveală faptul că roșcatele sunt mai sensibile la schimbările de temperatură și că ele sunt primele care observă că se aproprie vremea rea.

Un alt avantaj al acestei culori de păr este că, dacă o ai de la naștere, organismul tău cere mai puțină vitamina D în comparație cu alți oameni, deoarece este capabil să producă singur o cantitate mai mare într-un timp mai scurt, datorită mutației genei MC1R.

sursa

6 trucuri pentru a controla pofta de dulce
Articolul anterior
Cum arăta Miss Spania 2018 atunci când era bărbat?
Articolul următor
Alte articole interesante