Inovație botanică! 5 ingrediente miraculoase din vița-de-vie care îți fac tenul mai tânăr

Orice femeie visează la o piele frumoasă, tânără și sănătoasă, care strălucește de vitalitate. Cu toate acestea, în lupta cu semnele îmbătrânirii, putem întâmpina numeroase provocări, precum apariția ridurilor, pigmentarea pielii, pierderea tonusului, deshidratarea și reînnoirea celulară lentă. Dacă ți-am spune însă că există ingrediente miraculoase pentru un ten radiant, așa cum ți-ai dorit dintotdeauna? Și unde mai pui că acestea se regăsesc în vița-de-vie, considerată de către specialiștii în domeniu un adevărat miracol al naturii! 

Și surprizele nu s-au încheiat aici, pentru că urmează să-ți facem cunoștință cu o inovație botanică – serul Elixir Vinis Vinifera de la Viorica Cosmetic. De ce îl numim un produs inovator? Pentru că înglobează forța revitalizantă a viței-de-vie, cu ale sale ingrediente-minune pentru ten. Ești pregătită pentru un efect anti-aging complet? Atunci în rutina ta de skincare trebuie să existe un SER „ELIXIR VITIS VINIFERA ANTI-AGE”, VIORICA VIE

Elixir Vinis Vinifera – secretul tinereții descoperit în vița-de-vie 

Viorica Cosmetic, o companie de renume cunoscută pentru cercetarea și dezvoltarea de produse cosmetice inovatoare pe bază de ingrediente naturale, aduce inovația în rutina ta de îngrijire a pielii. Cu o abordare bazată pe ingrediente naturale și testări clinice, brandul oferă soluții de încredere pentru pielea ta. Această abordare i-a adus medalia de argint la prestigiosul concurs Global Green Beauty Awards din UK, la categoria „Best Natural Beauty Product”, pentru Elixir Vitis Vinifera – un produs revoluționar pentru îngrijirea tenului. Dar ce face acest elixir atât de special?

Elixir Vitis Vinifera are la bază o formulă ultra-concentrată, care valorifică puterea regeneratoare a viței-de-vie pentru a aborda în mod complet cele cinci semne ale îmbătrânirii pielii.

Acest produs se bazează pe 5 ingrediente miraculoase extrase din vița-de-vie, recunoscute pentru puterea lor anti-aging: 

1. Viephenol™ – ingredientul vedetă al elixirului 

Unul dintre ingredientele care transformă Elixir Vinis Vinifera într-un produs revoluționar pentru îngrijirea tenului și care promite să ofere rezultate remarcabile în combaterea semnelor îmbătrânirii pielii este Viephenol™. Acesta este un complex de antioxidanți patentat, obținut din semințe de struguri cultivați pe teritoriul Republicii Moldova. Viephenol™ încetinește procesul de îmbătrânire a pielii prin stimularea sintezei de colagen, susținerea regenerării celulare și neutralizarea efectelor nocive ale mediului înconjurător, prevenind fotoîmbătrânirea. 

Acest ingredient miraculos conține mai multe tipuri de polifenoli, fiind deosebit de concentrat în proantocianidină – un polifenol extrem de eficient și rar întâlnit în natură. Datorită acestui conținut ridicat de antioxidanți, Viephenol™ este considerat un complex antioxidant unic și foarte eficient pentru îngrijirea pielii. Și ceea ce este surprinzător este faptul că efectul antioxidant al proantocianidinei este semnificativ mai puternic decât cel al antioxidanților consacrați: de 50 ori mai puternic decât cel al vitaminei C și de 20 ori mai puternic decât cel al vitaminei E.

2. Resveratrol – unul dintre cei mai puternici antioxidanți naturali 

Un alt ingredient miraculos extras din vița-de-vie este și resveratrolul, unul dintre cei mai puternici antioxidanți naturali, ce aparține clasei de polifenoli. Efectul antioxidant al resveratrolului îl depășește în mod semnificativ pe cel al vitaminelor-antioxidanți E și C. În cosmetologie, resveratrolul este folosit cu succes ca ingredient anti-îmbătrânire, deoarece demonstrează eficacitate maximă anume atunci când este aplicat pe piele. Protejează eficient celulele pielii împotriva efectului distructiv al radicalilor liberi, prevenind procesele oxidative.

Nu este deloc surprinzător că serul Elixir Vinis Vinifera are efecte miraculoase asupra tenului, dat fiind că resveratrolul din compoziția sa reduce ridurile prin stimularea formării de colagen și elastină, netezește ridurile, îmbunătățește tonusul pielii, stimulează regenerarea celulară și întărește bariera naturală a pielii. Și lista de ingrediente miraculoase din vița-de-vie nu se oprește aici! 

3. Acidul tartric – ingredient-cheie obținut din vița-de-vie

Acid tartric este o substanță de origine naturală, obținută din diferite părți ale viței-de-vie, aparținând clasei acizilor din fructe. În cosmetologie, este folosit ca ingredient exfoliant, anti-age și de curățare. Prezența acestui ingredient în serul Elixir Vinis Vinifera transformă produsul într-unul revoluționar pentru tenul tău, întrucât acidul tartric conferă pielii un aspect neted și luminos, stimulează regenerarea celulară și are acțiune antioxidantă. 

În plus, acest ingredient miraculos îmbunătățește sinteza colagenului, reduce profunzimea ridurilor și crește elasticitatea dermei. Astfel, produsele cu acid tartric sunt ideale pentru tenul îmbătrânit, uscat și tern, precum și pentru netezirea ridurilor, curățarea pielii de celule moarte și impurități. Cu alte cuvinte, acidul tartric nu face decât să maximizeze beneficiile elixirului Vinis Vinifera pentru frumusețea tenului. 

4. Extractul din frunze de struguri – furnizează vitamine vitale pentru piele 

Când vine vorba de efectele miraculoase ale ingredientelor din vița-de-vie, nu avem cum să nu menționăm și efectele extractului din frunze de struguri roșii. Acest ingredient-minune are la bază vitamine și microelemente prețioase precum calciu, mangan și vitamina K, dar și polifenoli puternici, precum resveratrolul, quercetinul și isoquercetinul. 

Extractul din frunze de struguri prezent în compoziția serului revoluționar  Elixir Vinis Vinifera de la Viorica Cosmetic încetinește procesul de îmbătrânire a pielii prin stimularea regenerării celulare, sporește fermitatea și elasticitatea tenului, reduce ridurile profunde, uniformizează relieful tenului și furnizează substanțe nutritive esențiale pentru piele. 

5. Uleiul din semințe de struguri – un aliat de încredere în lupta cu semnele îmbătrânirii

Dacă aveai nevoie și de alte motive pentru care ar trebui să optezi pentru produse cosmetice cu ingrediente din viță-de-vie, îți vom mai oferi încă unul: efectul anti-aging al uleiului din semințe de struguri. Acest ingredient miraculos, prezent din plin în compoziția serului Elixir Vinis Vinifera, este o sursă nesecată de substanțe prețioase pentru piele. Este bogat în flavonoide valoroase, precum proantocianidina și resveratrolul, precum și în vitaminele E, A și C.

Acidul linoleic polinesaturat Omega-6 (până la 70% din compoziție) determină cele mai importante proprietăți cosmetice ale acestui produs vegetal (în special, capacitatea sa de a menține umiditatea optimă a pielii și de a stimula procesul de regenerare a pielii). În combinație cu acidul oleic mononesaturat Omega-9 (până la 25% din compoziție), acidul linoleic exercită efect antiinflamator și imunostimulator.

Greșeala frecventă care duce la apariția ridurilor

Greșelile legate de modul în care dormim pot provoca apariția ridurilor. Un expert împărtășește cea mai bună poziție anti-îmbătrânire pe care trebuie să o adoptăm atunci când dormim, scrie dcmedical.ro.

Somnul de frumusețe, real

Somnul de frumusețe este un concept foarte real, potrivit experților, care au dezvăluit acum cea mai bună poziție de somn pentru a preveni formarea ridurilor pe față. Toți știm importanța unui somn odihnitor. Dar știați că acesta poate afecta și sănătatea pielii?

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră devine mai subțire, mai puțin elastică și mai fragilă. În timp ce îmbătrânirea este o parte naturală a vieții, liniile fine și ridurile sunt o preocupare majoră pentru mulți. Dar se pare că somnul de frumusețe poate ajuta cu adevărat.

Potrivit Fundației pentru Somn, somnul insuficient poate slăbi sistemul imunitar, ceea ce poate afecta calitatea și rezistența colagenului. Și experții susțin că anumite poziții de somn pot agrava situația și pot stimula semnele vizibile ale îmbătrânirii.

Cine este mai expus la a dezvolta riduri

Rebecca Swain de la Winstons Beds a explicat că lenjeria de pat și pernele pot contribui la apariția prematură a ridurilor.

„Când pielea se freacă de perne sau lenjeria de pat în timpul nopții, poate provoca apariția prematură a ridurilor și liniilor, în special în jurul ochilor și gurii. Din fericire, schimbările simple în rutina de noapte pot preveni îmbătrânirea prematură, inclusiv dormitul pe spate în loc de burtă sau lateral”, a explicat Rebecca Swain, potrivit Mirror.

Cea mai rea poziție pentru frumusețe

Potrivit Rebeccăi, dormitul cu fața în jos este considerat „cea mai proastă poziție” de către experți. Acest lucru este din cauza faptului că a avea întreaga față apăsată într-o pernă poate duce la schimbări „cronice” ale pielii, contribuind la apariția excesivă a ridurilor.

Dormitul pe lateral nu este mult mai bun. Acesta întărește ridurile verticale precum cele de pe frunte care pot fi dificil de redus odată formate.

Care este cea mai bună poziție pentru a preveni apariția ridurilor

Prin urmare, cea mai bună poziție pentru „o piele prelungită și tânără” este pe spate. Acest lucru vine după ce Neil Stanley, autorul cărții „How To Sleep Well”, a dezvăluit că poziția cea mai comună pentru adulți în timpul somnului este poziția fetală, pe o parte cu genunchii strânși, cu 41% dintre adulți adormind în această poziție.

Cu toate acestea, el a fost de acord că dormitul pe spate este de fapt „poziția ideală” deoarece poate reduce presiunea asupra mușchilor și articulațiilor – cu condiția să nu aveți probleme de apnee în somn sau sforăit. A remarcat, de asemenea, că dormitul pe burtă oferă foarte puține beneficii.

„Încercați să nu dormiți pe burtă, este cea mai proastă poziție pentru odihnă profundă. Dacă dormiți pe o parte, puneți o pernă între picioare, deoarece aceasta aliniază șoldurile astfel încât să fie mai puțin probabil să fiți deranjați de durerile de spate.

Încurajez pacienții să învețe să doarmă pe spate, cu o pernă sub genunchi. Există mai puțină tensiune asupra corpului, nu vă zvârcoliți și nu îmbătrâniți pielea, iar cremele de noapte sunt absorbite și funcționează mai bine”, a explicat consilierul pentru somn Sammy Margo.

Inovație și calitate: Viorica Cosmetic, Laureată a 15 Premii în Competițiile Internaționale din 2023

Cu o prezență remarcabilă la cele mai prestigioase concursuri internaționale din industria beauty, Viorica Cosmetic a obținut peste 15 premii în anul 2023. Afirmându-se în competiția acerbă a produselor de îngrijire a pielii, producătorul autohton a adus acasă distincții impresionante precum „Best Organic Skincare Product”, „World Quality”, „Best Natural Beauty Product”, „Best New Body Care Product” și „Best New Natural Face Product”.

Printre cele mai notabile distincții se numără cele două premii obținute de crema de corp cu 10% unt de canabis la Global Green Beauty Awards din Londra, unde a fost onorată cu titlul de „Gold Winner” în categoriile „Cel mai bun produs din cânepă” și „Cel mai bun produs nou pentru îngrijirea corpului”. De asemenea, crema de mâini cu 15% unt de canabis a primit distincția „Silver Winner” la categoria „Cel mai bun produs din cânepă”, consolidând poziția Viorica Cosmetic în topul inovației în îngrijirea pielii.

Șamponul și masca hidratantă pentru păr uscat și deshidratat au fost laureate la concursul Monde Selection International Quality Institute Since 1961 – 2023 din Belgia, la categoria „Calitate Mondială”. Această recunoaștere subliniază angajamentul companiei Viorica Cosmetic pentru calitate și inovație în industria de îngrijire a părului.

Serul anticădere pentru scalp a primit titlul de „Gold Winner” în nominația „Cel mai bun produs natural pentru păr” la concursul Global Green Beauty Awards 2023 din Marea Britanie. 

O altă mențiune remarcabilă este crema contur ochi Anti-Age, desemnată Smart Product în raportul anual CosmoTrends din Italia, o distincție prestigioasă care evidențiază inovația și eficacitatea produselor Viorica Cosmetic. Această cremă a fost aleasă din cele peste 400 de companii participante din întreaga lume, confirmând standardele ridicate impuse de companie.

Viorica Cosmetic se remarcă și la Global Green Beauty Awards 2023 din Marea Britanie, unde serul Elixir Vitis Vinifera Anti-Age a obținut nominația „Cel mai bun produs natural Beauty”.

Spuma purificatoare și crema de corp rejuvenantă au fost distinse la categoria „Natural & Organic”, crema revitalizantă contur ochi a fost premiată la categoria „Cel mai bun produs organic pentru ochi”, iar crema-gel hidratantă SPF20 a fost onorată cu titlul „Highly commended” la categoria „Cel mai bun produs organic de îngrijire a pielii” la Global Green Beauty Awards 2023 din Marea Britanie. 

Secretul celor 15 premii obține de Viorica Cosmetic rezidă în abordarea inovatoare și în utilizarea de ingrediente de cea mai înaltă calitate, obținute de pe propria eco-plantație „Viopark”. Aici, zeci de specii de plante sunt cultivate pentru a servi drept materie primă pentru produsele cosmetice marca Viorica.

Compania beneficiază, de asemenea, de contribuția unei echipe științifice formate din biologi, fitochimiști și dermatologi, care gestionează toate etapele de creare a produselor Viorica Cosmetic.

Un aspect remarcabil este dezvoltarea și patentarea complexului antioxidant, Viephenol, obținut din semințe de struguri, cu o acțiune antioxidantă de 50 de ori mai puternică decât vitamina C și de 20 de ori mai eficientă decât vitamina E. 

Cu peste 1300 de ingrediente dăunătoare interzise în Uniunea Europeană, Viorica Cosmetic depășește standardele de siguranță, renunțând benevol la alte 600+ componente permise, dar considerate nesigure pentru sănătatea pielii. Această abordare responsabilă subliniază angajamentul ferm al companiei față de sănătatea și bunăstarea consumatorilor săi.

Cu o prezență în peste 10 țări, inclusiv în Elveția, Estonia, Letonia, Lituania, România, Canada, Senegal și Taiwan, Viorica Cosmetic a devenit un brand căutat la nivel mondial, oferind produse inovatoare și de încredere în domeniul îngrijirii pielii. 

#sfatuldefrumusete: Scapă de pete pigmentare și riduri – introdu retinoizii în rutina ta zilnică

Cea mai importantă, dar și cea mai expusă parte a pielii nostre rămâne tenul, care intră aproape tot timpul în contact cu factorii externi. Alimentația dezordonată, lipsa unui program de somn suficient, poluarea sau utilizarea produselor cosmetice neadecvate tipului nostru de ten duc la îmbătrânirea prematură a pielii și la instalarea imperfecțiunilor, cum ar fi acneea, punctele negre, petele sau ridurile.
Dacă îți dorești să te bucuri pentru cât mai mult timp de un ten luminos, curat și să ții la distanță amprentele timpului, am pregătit pentru tine toate informațiile de care ai avea nevoie pentru a avea tenul perfect, mereu dorit de tine.
Sfaturi de la medicul Ana Nedelciuc, Medic dermato-cosmetolog!

Produsele din video le găsești în toate rețelele Farmacia Familiei sau HYPER DITA!

Caz revoltător! O profesoară din Chișinău, înregistrată cum înjură elevii: ”Ești un rahat! Tu, muc ce ești!”
Articolul anterior
ATENȚIE, șoferi! Lapoviță și ninsori slabe în nordul țării
Articolul următor