Răsfață-ţi corpul într-un mod neobișnuit!

În ajun de sărbători majoritatea femeilor se dedică mai mult familiei sau serviciului și uită să aibă grijă de frumusețea lor. Dar cum am fost cuminţi tot anul toți merităm un cadou… unul special. Așa că îți propunem de Revelion să te răsfeți cu cea mai originală inovație cosmetologică- termocuverta!

separator

Secretele termocuvertei!

Termocuverta este o modalitate de slăbire pe baza efectului de saună, care însă permite și slăbirea localizată doar în zonele dorite. Pătura termică determină apariția unui proces de transpirație și de ardere foarte rapidă a grăsimilor.

În salonul de remodelare corporală , “DermaBeauty”, vei avea prilejul să beneficiezi de un tratament cu termocuverta ce are trei camere controlate separat. Acesta fiind un aspect foarte important deoarece intensitatea căldurii poate fi stabilită diferit, în fiecare dintre cele trei zone ale aparatului, în funcție de necesitățile și opțiunile tale.

Care sunt efectele acestei proceduri ?

Prin termoterapie se produc efecte vizibile chiar la început de tratament, iar asocierea împachetărilor cu creme sau geluri speciale au efecte imediate. În timpul ședinței se produce o intensă detoxifiere a organismului urmată de o stare de confort fizic și psihic. Pe parcursul mai multor sedințe se vor observa și diminuări ale circumferinței taliei, șoldurilor, brațelor, cât și la nivelul gambelor. Pielea ta va deveni mai catifelată și foarte elasticăîn câteva săptămâni.

Trebuie să ști că…

Termocuverta este folosită în tratamentele cu împachetări anticelulitice, tratamentele de tonifiere și cele detoxifiante. De asemenea, termocuverta se folosește și în asociere cu electrostimularea: tratamentele făcându-se simultan.

Paşii spre frumuseţea unică

Pe zonele de tratament se va aplica creme speciale de peeling, după care acestea vor fi îndepărtate , urmând aplicarea tratamentului în sine, care va fi de la caz la caz, fie cu efect anticelulitic, fie detoxifiant sau relaxant… zonele urmând a fi învelite în film osmotic. Etapa următoare este așezarea clientei pe un cearceaf de polietilena în termocuvertă  într-o poziție cât mai comodă.

Timpul de relaxare  în termocuverta va fi de 45 de minute și încă 15 minute vor fi alocate etapei finale, în care se vor aplica creme corespunzătoare încheierii procedurii.

Majoritatea împachetărilor nu necesită duș ulterior , acțiunea lor menținându-se câteva ore după tratament.

Contraindicații:

Nu li se permite această procedură, femeilor care au problemele cardio-vasculare , hipertensiune arterială, afecțiuni dermatologice, alergii la produse cosmetice, prezența sarcinii, epilepsia, stările febrile și prezența infecțiilor în corp.

Fii cea mai frumoasă de sărbători!

Te așteptăm cu drag la Clinica DermaBeauty! Suntem o echipă cu experiență, instruită în renumite centre estetice europene, aplicăm în practică cele mai noi tehnici de tratament și cele mai moderne aparate estetice pentru față și corp.

Str. Hâncești 43, et. 5
Tel: 22998899; 079458033
www.dermabeauty.md

Cea de-a treia participantă „Miss Shaping 2012”!
Articolul anterior
Gloria Gorceag și-a pornit colindul
Articolul următor
Alte articole interesante