Secretul pentru o piele hidratată și catifelată!

Visul oricărei femei este să aibă o piele fină, strălucitoare și tânără. Pentru ca pielea să-și păstreze aspectul sănătos, are nevoie de atenție și hidratare constantă. Îngrijirea corpului este la fel de importantă precum este atenția pe care o oferi zilnic tenului tău. O piele hidratată și suplă emană sănătate și, în același timp, te protejează de efectele îmbătrânirii premature.

separator

Totodată, poate fi greu să faci alegerea corectă în ceea ce privește crema de corp potrivită, mai ales având în vedere numărul mare de produse disponibile pe piață.

Compania Antos îți oferă o mână de ajutor și îți propune din start crema hidratantă pentru corp marca Antos.

La un preț bun, crema hidratantă pentru corp marca Antos este eficientă pentru persoanele cu piele uscată și sensibilă, dar poate fi folosită de către oricine pentru hidratare zilnică.

Formula produsului este bine tolerată de epidermă și se absoarbe imediat, având o textură cremoasă și ușoară. Conţine extracte de miere, sunătoare, nalbă, măr şi ulei de migdale dulci.

Află mai multe detalii și comandă online produsele Antos Cosmetică Naturală pe antos.md sau vizitează magazinul Antos, situat pe str. M.Eminescu 66, municipiul Chișinău.

Accident în lanț, pe strada Alba Iulia. Cinci mașini au fost avariate
Articolul anterior
În curând – o nouă filială Unica Sport în CC ”ELAT”!
Articolul următor
Alte articole interesante