5 semne care te dau de gol că ești neîngrijită!

Crezi că nimeni nu observă nuanța gălbuie a dinților, rădăcinile nevopsite ale părului sau buzele crăpate? Nimic mai fals. Atunci când ieși din casă, chiar și cel mai mic detaliu contează.

separator
tratamente-pentru-par-tratamente-naturiste-pentru-parul-uscat

Iată semnele care te fac să arăți neîngrijită!

Tenul cu probleme. Punctele negre și erupțiile cutanate sunt un semn că ai uitat de fața ta. În unele cazuri, este dificil să scapi de aceste probleme. Dar trebuie să acționezi pentru că niciun machiaj nu va arăta mai bine decât o piele curată și sănătoasă.

Dinții galbeni. Dacă ești consumatoare de cafea tare, ceai sau țigări, este necesar să-ți clătești imediat gura. Poți merge și la un stomatolog pentru a-ți face albirea dinților, însă aceasta nu este cea mai plăcută și sigură procedură.

Pielea uscată și deshidratată. Nu doar că îți provoacă disconfort, dar nici nu arată frumos și elegant. Și este vorba nu doar despre pielea feței, dar și a mâinilor.

Buzele crăpate. Fiecare femeie ar trebui să aibă la îndemână un balsam hidratant pentru buze. Dacă vă confruntați cu această problemă, nu trebuie să folosiți un ruj, ci un ulei care le va trata.

Rădăcinile nevopsite ale părului. Dacă nu îl vopsești, nu contează că este deschis sau întunecat la culoare, oricum va arăta prost. Așa că ai grijă să mergi cu regularitate la un specialist pentru a-ți reîmprospăta culoarea.

Mihail Șufutinskii o acuză pe Xenia Sobceak pentru că aceasta l-a luat în derâdere
Articolul anterior
Pudra pentru bebeluşi – pericol!
Articolul următor
Alte articole interesante