Măști naturale care te scapă de petele pigmentare de pe față

Tenul fără imperfecțiuni, strălucitor și luminos este visul oricărei femei. Pete mici, maronii pe față apar frecvent după expunerea la soare, în sarcină, în cazul administrării pilulelor contraceptive sau la unele persoane odată cu înaintarea în vârstă. Vezi mai jos câteva soluții naturale ce te vor ajuta să scapi de petele pigmentare de pe față.

separator


1. Amestecă suc de lămâie şi miere

Sucul de lămâie şi mierea sunt agenţi de albire naturali. Amestecă o parte de suc de lămâie cu o prta miere. Adaugă câteva picături de suc de castravete. Se spală faţa cu apă caldă şi apoi se aplică acest amestec. Se lasă să acţioneze zece minute. Se îndepărtează cu apă rece. Repetă procesul săptămânal.

2. Smântână şi curcuma

Amestecă un vârf de cuţit de curcuma într-o lingură de smântână şi se aplică pe faţă. Ţine crema pe faţă timp de douăzeci de minute. Acest amestec natural luminează pielea şi este potrivit pentru toate tipurile de ten.

3. Suc de cartofi şi vitamina E

Sucul de cartofi ajută la luminarea pielii. Amestecă 50 de mililitri de suc de cartofi cu o capsulă de vitamina E. pensulează pe faţă, în mai multe rânduri soluţia. Este un tratament excelent pentru albirea pielii şi întinerirea tenului.

4. Coji de portocale şi ulei de măsline

Extractul de coajă de portocala ajută la albirea tenului. Amestecă o linguriţă de ulei d eportocală cu o linguriţă d eulei de măsline. Poţi face extarcul în casă din coaja uscată de portocala, măcinată până când ajunge pulbere. amesteca pudra d ecoajă d eportocală cu ulei de măsline. Aplică pe faţă şi lasă să se usuce. Spăla-ţi faţa cu apă rece. Acest amestec albeşte pielea în mod natural şi face pielea să strălucească.

5. Oţet alb şi zahăr brun

Această combinaţie neobişnuită poate ajuta la albirea pielii. Se amestecă în părţi egale şi se aplică pe faţă. Se lasă să acţioneze timp de cinci minute şi spăla-ţi faţa imediat. Rezultatele sunt foarte bune pentru toate tipurile de piele.

Sursa

Rețeta de piept de pui cu salsa de roșii, de la Felicia Sîrbu
Articolul anterior
Modelele anilor ’90 s-au reunit pe podium, la Milano, după 20 de ani!
Articolul următor
Alte articole interesante