Ten îmbătrânit? Riduri? Vergeturi? Iată soluția

Doar câteva picături din acest ulei poate face minuni pe pielea ta. Folosit de câteva ori pe săptămână, acesta te poate scăpa de cele mai inestetice probleme ale pielii, printre care riduri, vergeturi și acnee.

separator
riduri

Uleiul din semințe de struguri conține un pachet extraordinar de antioxidanți: flavonoizi, polifenoli, tanine, antocianine și proantocianine. De asemenea, uleiul din sâmburi de struguri conține diverși acizi benefici celulelor pielii: oleic, linoleic, palmitic și stearic. Este interesant de știut că uleiul din sâmburi de struguri conține antioxidanți de câteva ori mai puternici decât vitamina E ți vitamina C.

Iată și alte beneficii ale uleiului din semințe de struguri:

1. Este un hidratant excelent pentru pielea corpului, mai ales dacă există o tendință de uscare. Uleiul poate fi aplicat direct pe piele o dată sau de două ori pe zi, sau poate fi amestecat cu produsul cosmetic pe care îl folosești în mod regulat (loțiune de corp, cremă). Uleiul din semințe de struguri are o textură ușoară, pătrunde rapid în piele și nu produce iritații.

2. Are proprietăți antiîmbătrânire. Datorită antioxidanților pe care îi conține, uleiul din semințe de struguri luptă eficient împotriva radicalilor liberi. Pentru prevenirea ridurilor premature, este recomandat să folosești ulei din semințe de struguri în fiecare zi.

3. Menține elasticitatea pielii, deoarece conține un complex de flavonoizi care joacă un rol important în stabilizarea nivelului de colagen și de elastină din piele. Poți să aplici cel mult două-trei picături de ulei din sâmburi de struguri pe față, să aștepți să intre bine în piele și să folosești apoi crema de față cu factor de protecție.

Sursa

Svetlakov din „Nasha Rusia” s-a răzbunat pe şoferul unui Mercedes
Articolul anterior
Vera Brejneva a venit în Chișinău pentru o cauză nobilă!
Articolul următor
Alte articole interesante