Anastasia Iacub, o graviduță superbă la 30 de săptămâni de sarcină

Anastasia Iacub, Miss Moldova 2015 și fostă participantă la Dom-2, este în așteptarea primului copil. Modelul trăiește cea mai palpitantă perioadă din viața sa, iar dovadă sunt fotografiile și emoțiile pe care viitoarea mămică le împărtășește cu publicul său virtual. Anastasia radiază de fericire și este nerăbdătoare să-și cunoască bebelușul.

Emoționată pe deplin în așteptarea minunii, tânăra le-a dezvăluit prietenilor săi că se află în 30 de săptămâni de sarcină.

Nu putem să nu remarcăm cât de bine arată Anastasia în ultimul trimestru de sarcină. Deși ultimele săptămâni de sarcină sunt destul de dificile din cauza kilogramelor acumulate și oboselii accentuate, se pare că nu e cazul modelului. Multe mămici și-ar dori să arate ca ea.

„Viața mea a prins sens. Am ceea ce mi-am dorit. Un soț iubitor și îngerul nostru iubit… Niciodată în viața mea nu am fost atât de fericită ca acum, mă bucur de fiecare clipă din viața mea …”, mărturisea Anastasia Iacub la sfârșitul lunii august.

Deocamdată nu se cunosc detalii despre soțul modelului. Anastasia Iacub a devenit cunoscută în special după participarea sa la showul rusesc de televiziune Dom-2.

O moldoveancă candidează la funcția de consilieră în Primăria Romei
Articolul anterior
Cetățenii care se vor vaccina vor beneficia de două zile libere
Articolul următor
Alte articole interesante