Anișoara Loghin a vorbit sincer despre experiența sa în rolul de mamă

Anișoara Loghin a vorbit despre experiența minunată de a fi mamă, în cadrul unui interviu recent. Prezentatoarea TV a recunoscut că deși a fi părinte este un lucru minunat, rolul aduce și momente extrem de provocatoare. În primele săptămâni după naștere, tânăra mamă spune că a fost chiar la un pas de depresie, iar în aceste momente mult a contat ajutorul din partea celor din jur.

”După ce am născut eu mă simțeam de parcă lumea continua să se rotească, iar eu m-am oprit pentru că nu prea ieșeam din casă, eram după cezariană. Era destul de frig, ploios și nu ieșeam cu copilul afară. Era complicat, abia făceam cunoștință cu nopțile nedormite, cu tot ce înseamnă schimbarea asta în viața mea. Hormonii te dau peste cap. Plângea el – plângeam și eu. A fost o perioadă în care m-am simțit puțin diferit, dar nu a fost vorba despre o depresie. Eu cred că femeile au nevoie de ajutor. Mie mi se pare fraza ”Las’ că toate au născut… Ce, ești prima? Toate au trecut prin asta!” – nu este o abordare corectă, a mărturisit Anișoara Loghin, în emisiunea iSănătate de la ProTV.

,,Suntem într-un secol în care trebuie să avem grijă de sănătatea noastră mintală, pentru că de la asta ni se trag toate bolile. Femeia are nevoie de ajutor după naștere. Trebuie să fie setate niște așteptări. Nu va fi un coșmar, nu despre asta vorbim. Există niște momente mai complicate care vin odată cu nașterea și tu ai nevoie de cineva care să te susțină, să-ți spună că va trece, va fi bine. Eu, slavă Domnului am avut oamenii aceștia lângă mine, pentru că plângeam la fiecare pas și nu înțelegeam cum oamenii zic că copiii sunt o mare fericire a vieții? Da, te uiți la el și simți o iubire enormă, dar în același timp tu te simți diferit…”, mărturisește jurnalista.

Prezentatoarea TV a dezvăluit motivul pentru care a decis să revină la muncă, la doar câteva luni după nașterea bebelușului.

,,Oricât de mult ar nega femeile, fiecare s-a simțit lăsată acolo undeva cu copilul. Despre lucrurile astea nu se vorbește, sau se vorbește în contextul: ”Ah, ce mamă rea este, a ieșit la muncă. Copilul are nevoie de mamă…”. Ei bine, copilul are nevoie de o mamă întreagă la cap și în momentul în care tu stai toată ziua izolată cu el, nu înseamnă că dragoste este mai multă. Tu te transformi într-o epavă… Vine soțul acasă și explodezi.

Eu lipsesc doar câteva ore. Am parte și eu de un respiro la emisiune, deși e muncă, și mă simt activă, implicată. Sper să le reușesc pe toate și să nu gafez”, a mai afirmat tânăra mămică.

În data de 15 octombrie micuțul Raul va împlini 7 luni.

În Chișinău va apare un monument al Reginei Maria a României
Articolul anterior
Moldoveni reținuți la vamă pentru infracțiuni de furt în Austria și Germania
Articolul următor
Alte articole interesante