Băiețelul din Chișinău care a cucerit România Mare. Cine e Vlăduț?

Un băiețel de doar 4 ani, din Chișinău, a apărut pe scena de la ,,Românii au Talent” și a cucerit întreg neamul românesc. Micuțul știe aproape 100 de poezii la vârsta la care unii abia învață vers cu vers una singură. Interpretarea sa de excepție a suprins și emoționat pe toți care-și iubesc țara și rădăcinile.

separator
Vlăduț este o mică vedetă pe youtube și, datorită talentului său, câștigă deja propriii bănuți. Vlad Ciobanu are în jur de 60 de videouri care au ajuns la cei 21 mii de subscriberi pe youtube. Vizualizările sale, însă, au ajuns la numărul de 156,854, deși postează din 18 iulie a lui 2014. Cel mai probabil, acestea vor crește odată cu apariția sa la celebrul show de talente din România. Suma pe care o primește acesta acum este între 39 – 619 dolari, scrie playtech.ro.

Părinții știu ce carieră își va alege.

Cei doi i-au făcut în cele din urmă un canal de YouTube, pentru ca oamenii să-i vadă ambiția și talentul și pentru ca peste ani să-și vadă singur evoluția. Părinții se gândesc deja să-l îndrume spre actorie, pentru că Vlad are o sensibilitate aparte când transmite emoții celor care îl ascultă, iar lucrul său preferat sunt poeziile, mai ales cele scrise de Florin Piersic. Tatăl lui Vlăduț este jurist, iar mama coregraf.

Antarctica a înregistrat cea mai ridicată temperatură din istoria măsurătorilor, de 18,3 grade Celsius
Articolul anterior
Într-un magazin din capitală, se vând cireșe în plină iarnă. Cât costă un kilogram?
Articolul următor
Alte articole interesante