Celia va deveni mămică a doua oară, după o pierdere dureroasă de sarcină

Artista din România Celia va deveni mămică pentru a doua oară. În vârstă de 37 deani, Celia se apropie deja de luna a cincea de sarcină și abia așteaptă să-și țină la piept bebelușul.

mamaplus

Celia a pierdut o sarcină

În urmă cu câțiva ani, Celia afla că este însărcinată pentru a doua oară. Pentru că voia să treacă cu bine de primul trimestru, artista nu a dezvăluit nimic despre minunea pe care o trăia. Din nefericire, soarta a avut alte planuri pentru vedetă. Astfel, când a mers la examenul morfologic, a aflat că a pierdut sarcina.

Experiența traumatizantă a adus-o în pragul depresiei deoarece atât ea, cât și soțul ei își doreau să devină din nou părinți.

”Vreau să vorbesc despre o anumită greutate prin care am trecut acum, de curând. Singurul motiv pentru care îmi doresc să vorbesc este că cel mai bun medicament este reprezentat de rugăciune și natură. Am fost acum două luni de zile la pământ, cred că nici familia mea nu știe exact. Am pierdut o sarcină. A fost un șoc puternic, pentru că mă dusesem la examenul morfologic şi acolo am aflat că am pierdut sarcina – apucasem să mă atașez de suflețelul din burtică. (…). Nicio secundă nu m-am gândit la acest aspect, nu m-am gândit la asta. (…). A fost un avort reținut de două săptămâni şi ceva în burtica mea – așa se numește. Putea să fie hemoragie, infecție, Dumnezeu m-a păzit”, a povestit Celia.

Compania aeriană Ryanair își îndeamnă călătorii să nu bată din palme la aterizare
Articolul anterior
Un bărbat care se plimba în centrul capitalei, agresat și jefuit de cinci tineri
Articolul următor
Alte articole interesante