Cu bebelușul așezat la piept, îndată după naștere. Kătălina Rusu a dezvăluit o imagine emoționantă

Kătălina Rusu și-a surprins urmăritorii virtuali cu o imagine neașteptată realizată chiar în sala de naștere, îndată după nașterea fetiței sale, Melissa. Interpreta a avut fotograf personal la naștere.

Aceasta a născut acum un an, iar astăzi a scos o poză din sertarul cu amintiri mulțumindu-i totodată fotografei care a captat în imagini întreg procesul.

,,Olga Lopatsky tu ai fost prima care mi-a arătat-o pe Melissa prin aparatul de fotografiat. Mulțumim pentru poze și pentru emoțiile prin care ele prind viață!”, a declarat artista.

La rândul ei, fotografa a dezvăluit ce emoții a trăit în acel moment.

,,Cât eram lângă voi, acum un an, făceam zeci de cadre unul după altul Melissei, atât de frumoasă era chiar în primele secunde de viață! Nu încetam să o admir. Și ce ochișori îmi făcea mie!!!… Iar acum crește o adevărată prințesă!”

În ce țară plănuiește Rihanna să-și crească fiul: Iubește acel loc și vrea să țină bebelușul departe de lumina reflectoarelor

Rihanna „plănuiește să se mute în Barbados, împreună cu A$AP Rocky, pentru a-și crește fiul în țara ei natală”. Artista în vârstă de 34 de ani și A$AP Rocky, 33 de ani, și-au întâmpinat primul copil pe 13 mai.

Potrivit The Mirror, Rihanna ar putea rămâne în Los Angeles pentru următoarele trei luni, înainte de a se muta pentru o lungă perioadă în Caraibe.

O sursă a declarat: „Rihanna iubește Barbados și i-a plăcut să crească acolo. Vrea să-i ofere bebelușului ei aceeași experiență pe care a avut-o și ea – departe de lumina reflectoarelor. Atât familia ei, cât și a lui ASAP sunt în Barbados, așa că cei doi vor să se mute și ei acolo în câteva luni.”

Mai mult, Rihanna a decis deja școală va urma fiul ei peste câțiva ani. 

„Rihanna se descurcă bine. Sunt foarte încântați să fie părinți. Rihanna este deja o mamă minunată”, a mai spus sursa respectivă.

Acesta este primul copil atât pentru Rihanna, cât și pentru A$AP, care sunt împreună de doi ani, după ce anterior, ani de zile, au fost simpli prieteni. 

Vestea potrivit căreia Rihanna se întâlnea cu A$AP a apărut în ianuarie 2020, după despărțirea vedetei de Hassan Jameel cu care s-a întâlnit timp de aproape trei ani. În ianuarie, ea a dezvăluit că este însărcinată.

Artista a mărturisit pentru Vogue: „Echilibrul este una dintre cele mai mari provocări ale mele, a fost dintotdeauna. Acum există o altă ființă care intră în joc și schimbă din nou tot ceea ce înseamnă asta.”

„Totuși, am afaceri care nu se vor conduce singure. Mama mea s-a descurcat cu noi trei fără să aibă resursele pe care le am eu, așa că sigur voi face față.”

În timpul sarcinii, Rihanna și-a arătat constant burtica, în cele mai nonconformiste ținute.

„Moda este unul dintre lucrurile mele preferate, așa că, știi, am sfidat ceea ce înseamnă să fii însărcinată”, a spus ea pentru Entertainment Tonight. „Îmi face plăcere că nu trebuie să-mi fac griji și să-mi ascund burtica. Dacă mă simt plinuță, asta e. Este un copil acolo!”.

Rihanna puts her baby bump on display as she shows off her self-care  routine in a new video | PINKVILLA
Rihanna on Pregnancy, Romance, and How She's Changed Fashion (Again): Vogue  May 2022 Cover Story | Vogue

sursa

Tatiana Heghea, externată din maternitate! Interpreta a dezvăluit numele și sexul bebelușului

Clipe de fericire în familia interpretei Tatiana Heghea! Astăzi, tânăra mămică și bebelușul ei nou-născut au fost externați din maternitate. Cu zâmbete și mari emoții, soțul interpretei și cei doi copii mai mari ai cuplului l-au așteptat acasă pe noul membru al familiei. Artista a adus pe lume un băiețel sănătos, căruia părinții i-au ales numele Tiberiu-Alexandru.

Deja mamă a trei copii, Tatiana Heghea recunoaște că este o femeie împlinită. Aceasta i-a dedicat un mesaj emoționant fiului ei nou-născut:

,,Bine ai venit acasă, fiule! ❤️

Tiberiu-Alexandru

20 mai 2022

E despre tine, despre ale tale 4,200 kg, despre ai tăi 55 cm

Despre perfecțiunea ta în ochii noștri, despre împlinirea noastră datorită ție!

Despre acea supremă și măreață binecuvântare despre care am vorbit din prima clipă cum te-am simțit sub inima mea.

Fii fericit fiule!

Cu drag, părinții tăi, surioara și frățiorul mai mare și sigur, toată comunitatea mamei tale”, a menționat interpreta pe Instagram.

Tatiana Heghea și Eugen Rabei au devenit părinții a trei copii. Fiica mai mare, Regina-Raluca, are 6 anișori, iar fiul mai mic, Arthur-Elisey.

Sănătate, fericire și multe împliniri acestei frumoase familii!

Lista cu grădinițele din Chișinău care își vor suspenda activitatea pe timpul verii

Primăria municipiului Chișinău informează că peste 40 de grădinițe din capitală și din suburbii își vor suspenda parțial activitatea pe perioada de vară, în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reparație planificate sau din cauza lipsei de personal calificat în blocurile alimentare. Pe perioada sistării activității, copiii care frecventează instituțiile respective vor fi transferați în grădinițele din apropiere, la solicitarea părinților.

Informații în acest sens au fost prezentate luni, în cadrul ședinței operative săptămânale, de către Andrei Pavaloi, șef adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport.

Potrivit responsabilului, începând cu luna iunie 2022, din cele 140 de instituții de educație timpurie din municipiu, pentru perioada de vară se solicită suspendarea temporară a activității în 41 de unități, inclusiv 5 din suburbii.

Astfel, pe parcursul lunii iunie nu vor activa 9 instituții (oraș: nr. 79, nr. 124, nr. 52, nr. 75, nr. 110, nr. 60, IPȘPG nr. 88, nr. 138, nr. 136); iulie – 25 de IET din oraș: nr. 17, nr. 35, nr. 49, nr. 71, nr. 77, nr. 89, nr. 98, nr. 99, nr. 106, nr. 122, nr. 123, nr. 141, nr. 85, nr. 119, ȘPG „Antonin Ursu”, nr. 46, nr. 78, nr. 167, GG Cruzești (cu grupe de grădiniță); și luna august: 5 instituții din oraș: nr. 103, 104, 112, 165 și 216.

Conform prevederilor Regulamentului – tip al instituției de educație timpurie, pe perioada sistării activității, managerul va întreprinde măsuri de asigurare a copiilor neîncadrați, la necesitate și conform solicitărilor, contactând instituții apropiate din raza unității teritorial-administrative, care funcționează în perioada dată și pot prelua acești copii sau va oferi părinților alte alternative.

Grădinițele își vor putea stabili graficul de muncă în mod individual
Articolul anterior
Grădinița modernă, renovată în totalitate, în Tîrnova. Guvernul României a alocat 2,4 milioane de lei
Articolul următor