Andreea Bănică, o graviduţă energică şi activă! Iată ce face în ultimul trimestru de sarcină

Andreea Bănică este în ultimul trimestru de sarcină, dar continuă să facă multă mişcare, semn că acest lucru îi prieşte şi se simte foarte bine. Într-o postare pe contul său virtual, interpreta a dezvăluit că adoră să meargă la înot şi le-a sfătuit și pe alte graviduțe să facă același lucru.

separator

„Cel mai bun sport pentru viitoarele mămici este înotul! Cine vine la o tură?”, a scris Andreea Bănică pe pagina sa de Facebook.

andreea-banica-1

Așa cum era de așteptat, prietenii virtuali au reacționat și au întrebat-o când va naște.

„Corect. Până la 8 luni şi o săptămână am mers la piscină. Bravo! Eşti o mămică foarte frumoasă, că nu mai vorbesc şi de talent, har şi pasiune. Naştere uţoară, dragă Andreea!”, „Aveţi dreptate, apa înseamnă viaţă şi pentru mamă, şi pentru făt – dezvoltarea organelor, primesc un masaj deosebit.” şi „Burtică frumoasă, rotunjoară! Eu am termen pe 27 noiembrie, tu? Vă pupăm.” , a spus aceștia.

Unii dintre admiratori însă au atenţionat-o:

,,Dimpotrivă! Presiunea din apă poate provoca o naştere prematură sau un avort. Ai grijă.” i-a scris una dintre prietene virtuale”.

Andreea Bănică este însărcinată pentru a doua oară la 38 de ani. Fiind o împătimită a sportului şi a modului sănătos de viaţă, interpreta nu doreşte să adauge prea multe kilograme în timpul sarcinii şi coordonează de fiecare dată cu medicul ce tip de sport poate să practice. Aceasta a mărturisit că este foarte probabil să nască pe 22 noiembrie.

Adriana Ochișanu s-a măritat! Interpreta își dorește un copil
Articolul anterior
Cuminte.md este proiectul care va promova tinerii din țară!
Articolul următor
Alte articole interesante