Află de ce Angela Gonţa nu prea a ieșit din casă în primele luni de sarcină

Angela Gonţa a mărturisit în cadrul emisiunii „O seară perfectă” că nu s-a aşteptat să fie atât de greu în perioada sarcinii, a avut toate simptomele posibile: greţuri matinale, toxicoză, arsuri la stomac etc. 

separator
2

„În comparaţie cu Lorena Bogza care „înfloreşte” în timpul sarcinii, eu pot să scriu o carte. N-aş vrea să mă plâng, pentru că prin asta au trecut sute de femei, dar nu m-am aşteptat că poate fi atât de greu. Simt toate simptomele posibile. Am deja şi un orar. Pe mine mă ajută ironia să trec peste toate, altfel nu ştiu cum aş fi rezistat.”

Angela Gonţa a mai povestit că în primele luni de sarcină nici nu putea să iasă din casă: „Atât de rău îmi era. Abia pe la orele 15.00 ieşeam un pic afară, după care fugeam înapoi în casă. Acum un pic mă simt mai bine. Am început să fac şi sport: yoga, pilates.”

4

În plus, fosta prezentatoare tv, spune că se îngraşă prea repede. După 4 luni de toxicoză, timp în care nu prea a mâncat, Angela Gonţa a început să mănânce regulat. Aşa se face că prezentatoarea a adăugat 8 kilograme.  „Eu m-am documentat şi ştiu că în timpul sarcinii este normal să adaugi 10-12 kilograme. Eu am acumulat deja 8 şi mai sunt luni bune înainte.

Fosta prezentatoare tv spune că îşi doreşte foarte mult o fetiţă: „Eu de mult timp îmi doresc un copil. Soţul spune că nu contează cine va fi, dar eu îmi doresc o fetiţă.„, a spus Angela Gonţa.

 

Infecţie genitală cu Human Papilloma Virus (HPV)
Articolul anterior
Pilulele contraceptive cresc considerabil riscul unei femie de a dezvolta scleroză multiplă
Articolul următor
Alte articole interesante