Atenţie copii, părinţi, bunici: TÂRGUL COPILĂRIEI!

Nu știi cu ce să-ți distrezi copilul în zilele de weekend? Păi bine, dragi bunici și părinți anunțăm că pe data de 12 iunie se organizează Târgul Copilăriei ce se va desfășura la restaurantul Garden Palace.

separator

 13343101_522610487947646_9188226917827148770_n

Pe parcursul acestei zile copii se vor putea bucura de activități recreative, artistice, concursuri, surprize și dulciuri în intervalul orar 11:00-18:00. Copiii vor găsi la noi jocuri individuale și interactive, jucării pentru toate vîrstele și, cel mai important, o atmosfera plină de surprize plăcute. Picturile faciale, tatuaje cu henna si picturile pe ghips se vor numără printre distracțiile la tîrg.

Mamele își vor putea achiziționa noi bijuterii, genți, și alte accesorii utile pentru vacanța ce urmează.

Echipa Buburuzei Mela va fi la Tîrgul copilăriei la dispoziția copiilor Dvs. Veți putea face cumpărături în timp ce copiii vor avea parte de distracție gratuită, fiind captivati de animatorii de la Buburuza Mela, fără de care nu are loc nici o petrecere! Căsuța Buburuzei vă vor aștepta la măsuțele cu scaune, amplasate în incinta restaurantului cu un program distractiv cu jocuri pentru copiii.

Pentru a da un ton muzical tîrgului Curcubeul Vesel din or.Codru va veni cu coregraful Maria Cucos și copiii pe care îi antrenează.

Dacă aveți copii care adora șahul, atunci Academia de Șah din Moldova îi așteaptă în cadrul tîrgului.

Copiii mai temerari, cărora le place să se afle în centrul atenției, vor putea defila pe un podium improvizat, la un mini modeling organizat de producătorul autohton de hăinuțe pentru copii, Dani.Kristine!

În cadrul tîrgului va fi și o componentă de caritate. Se vor expune lucrări hand-made confecționate de copii bolnavi de leucemie, iar cîștigurile obținute vor fi transmise întru ajutorarea copiilor bolnavi.

Intrarea este GRATUITĂ!

Crenvurştii vor fi eliminaţi din alimentaţia copiilor la grădiniţe şi şcoli! Ce va conţine în schimb noul meniu
Articolul anterior
Cum li s-a părut persoanelor publice evenimentul Fashion Soiree „Din inimă branduri de Moldova”
Articolul următor