Bombă în lumea tenisului! Serena Williams ar fi însărcinată

Serena Williams s-a retras de la toate turneele de după US Open, inclusiv de la Turneul Campioanelor, care se desfăşoară în această perioadă, motivul oficial fiind problemele medicale pe care le are. Cu toate acestea, se pare că în spatele deciziei luate de jucătoarea de 34 de ani este altceva. Potrivit The Tennis Times, Serena Williams ar fi însărcinată în 12 săptămâni, iar tatăl copilului este celebrul solist de muzică rap Drake, cu care americanca are o relaţie de ceva timp.

separator
media_144596798162301000

Sursa citată precizează că o persoană din anturajul artistului a dezvăluit că Drake intenţionează să pună o fotografie cu ecografia copilului pe coperta următorului său album, „Views from the 6”.

„Face asta pentru ca toată lumea să ştie că va fi tată. Suntem cu toţii foarte bucuroşi pentru el”, ar fi spus apropiatul lui Drake.

De asemenea, The Tennis Times citează şi o persoană foarte apropiată de Serena Williams care a spus că americanca „este însărcinată”.

Pentru moment însă, informaţia nu a fost confirmată oficial. Impresarul americancei nu a confirmat, dar nici nu a infirmat, mulţumindu-se să spună că nu comentează viaţa privată a Serenei.

Lume bună și tradiții moldovenești la petrecerea Aurei!
Articolul anterior
4 cupluri de la noi care s-au remarcat la petrecerea Aurei
Articolul următor
Alte articole interesante