Copiii ne inspiră să trăim bucuria momentului

Copiii au un talent deosebit – știu să se bucure de lucruri care nouă ne pot părea lipsite de importanță. De la ei ne putem inspira să trăim cu adevărat bucuria momentului.

separator

„Vestiti” și campania „Copii DININIMĂ” vă ajută să aduceți bucuria în sufletul copilului dumneavoastră, oferindu-i o combinație armonioasă între eleganță, stil și confort.

Orice provocări sau aventuri îi așteaptă în timpul zilei, cei mici poartă cu bucurie hainuțele brandului autohton, care garantează calitatea și bunul gust în fiecare piesă vestimentară.

Campania „Copii DININIMA” este realizată în cadrul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția SUA pentru Dezvoltare Intenațională (USAID) și Agenția Suedeză de Cooperare Internațională și Dezvoltare (Sida). Conținutul materialelor realizate în campanie nu reflectă neapărat opinia USAID, a Guvernului SUA, a Sida sau a Guvernului Suediei.

Centrala pe gaz ”ucigașul tăcut„ din apartamente. Concluzia îngrijorătoare a cercetătorilor: mortalitatea a crescut de patru!
Articolul anterior
O cană de ceai de cimbru băută în fiecare seară previne gripa și răceala
Articolul următor
Alte articole interesante