Dacă am orgasm, rămân mai repede însărcinată?

 

Majoritatea medicilor consideră că nu există o explicaţie anatomică precum că o femeie are nevoie de orgasm pentru a concepe.

preconceptie

Desigur, orgasmul feminin nu este o stare fiziologică inutilă. Plăcerea de a face sex sporeşte entuziasmul unei femei pentru a insista la conceperea unui bebeluş. Anne Adams, director executiv adjunct al Asociației Americana de fertilitate, spune că în cazul unui cuplu care încearcă de mai mult timp să aibă un copil, sexul nu mai este la fel de fabulos, deoarece presiunea îi încarcă emoţional şi ei nu mai simt plăcerea la fel de intens. Atunci reuşita unui orgasm îi detensionează.

Alţi medici consideră că în timpul orgasmului, uterul se contract la femeie. Dacă partenerul ejaculează în acest timp, posibilitatea ca spermatozoizii să ajungă la fertilizarea ovulului este mai mare. Deoarece contracţiile uterine din timpul climaxului creează un efect de vacuum. Unii specialist consideră că această explicaţie nu este suficientă pentru a confirma teoria conceperii legate de orgasm.

Tu ce crezi?

Cum arată acum silueta Christinei Aguilera!
Articolul anterior
Imagini inedite cu „Ploaia de stele” surprinse de un fotograf moldovean!
Articolul următor
Alte articole interesante