Grupul Ask a Mom invită mămicile la o petrecere grandioasă, cu ocazia împlinirii a trei ani de la fondare! Cum poţi ajunge şi tu la eveniment

Mămicile se vor simţi cu adevărat speciale şi vor avea parte de o petrecere pe măsură, organizată de către fondatoarele comunităţii online de mămici Ask a Mom. Oricine doreşte să ajungă la sărbătoare, îşi poate rezerva un bilet din timp!

separator

aska-mom-784x295Frumoase şi elegante, invitatele îşi vor lăsa de această dată bebeluşii în grija soţilor, bunicilor, a bonelor şi se vor distra pe cinste, cu ocazia aniversării a 3 ani de la fondarea grupului online Ask a Mom, întrucât organizatorii evenimentului promit o seară de neuitat!

Petrecerea va fi una tematică, ,,Floral Boho’’, iar coroniţa de flori va fi accesoriul de nelipsit al tuturor invitatelor la serbare. Nu se impune un dress code, mămicile pot opta pentru orice ţinută la petrecere, de la pantaloni – la rochie cocktail.

,,După ce timp de trei ani, mămicile şi-au împărtăşit online sfaturi, momente frumoase şi preţioase ale copiilor lor, de această dată vor avea ocazia să se reunească la o petrecere cu gustări furchette, vin, şampanie, băuturi răcoritoare, cadouri pentru fiecare mămica, tombolă cu cadouri mai mari şi multe alte surprize de la sponsorii, organizatorii evenimentului, dar şi invitaţii surpriză. Anii trecuţi au concertat trupa Gândul Mâţei, Tania Cergă, DJ cu muzică multă şi bună, dansuri pe parcursul întregii seri”, anunţă organizatoarele evenimentului.

Preţul biletului este de 300 lei. Pentru a putea procura un bilet la petrecere, accesează pagina evenimentului şi găseşte adminuţa responsabilă de sectorul în care te afli. În acest preţ intră şi un voucher de 50 lei pentru orice coroniţă cumpărată de la DiBianco Accessories.

Evenimentul va avea loc pe 30 septembrie, începând cu ora 19:00, în incinta restaurantului „Downtown”, hotel Codru.

Daniela Burlaca și-a deschis ușile primului Centru de Comunicare și Educație Estetică „DAMA”!
Articolul anterior
Un medicament nou aprobat tratează cu succes 80% din cazurile de leucemie!
Articolul următor
Alte articole interesante