Prima școală internațională fondată în Moldova se deschide. Vezi condițiile și programul de studii

Heritage, prima școală internațională fondată din Moldova, se pregătește pentru lansarea oficială – lucrările de finisare și amenajare a sediului se apropie de sfârșit. În același timp, continuă înscrierea pentru anul de studii 2017-2018, care poate oferi copilului dumneavoastră șansa studiilor de nivel internațional și un viitor de succes.

separator
12

Părinții interesați și copiii lor sunt invitați să se programeze pentru un tur de prezentare a școlii, disponibil de luni până sâmbătă, unde se pot convinge că infrastructura Heritage și programul de studii mixt au fost gândite special pentru a corespunde celor mai înalte exigențe educaționale ale secolului XXI. Astfel Heritage reprezintă o școală internațională, o școală a viitorului, care crește personalități!

34

Heritage – școală internațională

Bogdanka Adamu, director, Școala Internațională Heritage: „Școala noastră este deosebită din mai multe motive. În primul rând, studiile se vor desfășura în limba maternă a elevului (română sau rusă), dar și în limba engleză. Echipa de profesori este internațională, iar vorbitorii nativi îi vor iniția pe copii în toate subtilitățile lingvistice necesare pentru a însuși și a vorbi engleza fluent. În plus, elevii vor studia conform unui curriculum mixt – național și internațional, care cuprinde toate recomandările Ministerului Educației al RM, alături de programele inovative International Primary Curriculum (IPC) și Cambridge International Education (CIE). Astfel, la absolvirea liceului, elevii vor susține atât examenele de bacalaureat, cât și examenele pentru certificarea internațională Cambridge, obținând o diplomă națională și una internațională, care le va deschide ușile marilor universități ale lumii.”

56

Heritage – școala care crește personalități

Școala Internațională Heritage își propune să crească personalități integre, oferind un mediu de învățare sigur și stimulativ, unde toți elevii sunt tratați cu grijă și respect.

Inga Chiosa, director adjunct, Școala Internațională Heritage: „Programul de studii Heritage este centrat pe elev și îl ajută pe fiecare copil să-și formeze gândirea critică, inteligența emoțională și auto-exprimarea, pregătindu-l pentru a fi membru independent, responsabil și activ al societății. Noi încurajăm individualitatea elevului și respectăm patrimoniul cultural al fiecărei familii, astfel creăm personalități, care vor învăța încontinuu, vor fi echilibrate la nivel social și emoțional, lideri și promotori de idei într-o societate competitivă.”

78

Heritage – școala viitorului

Școala Internațională Heritage pregătește copiii pentru provocările viitorului. Aici, pe lângă studii internaționale de calitate, elevii beneficiază de o infrastructură de excepție, dotări ultramoderne și un program extracurricular complex. Pentru dezvoltarea armonioasă a abilităților intelectuale, fizice și sociale ale copilului, atât de necesare pentru viitorul său, Heritage îi pune la dispoziție: cluburi de limbi străine, clubul voluntarilor, volei, baschet, fotbal și alte sporturi, artă dramatică, muzică sau formație muzicală școlară, dans, interpretare vocală și cor, artă fotografică, LEGO Education, educație STEM, șah, gimnastică și multe alte activități extracurriculare.

910
  • Heritage oferă un ciclu de studii complet – clasele I-XII, iar pentru primul an de activitate, care începe la 1 septembrie 2017, copiii sunt așteptați să se înscrie în clasele I-VII.
  • Programați-vă acum pentru un tur de prezentare la Școala Internațională Heritage, apelând +373 62022210!
  • Echipa școlii vă așteaptă de luni până sâmbătă la adresa: bd. Dacia 45A, Chișinău.
  • Pentru mai multe informații despre Școala Internațională Heritage și procesul de admitere accesați www.heritage.md

670x463 [RO]

Bloggerița Maggy Platon, în așteptarea fetițelor gemene! Imagini emoționante alături de fiu și soț

Bloggerița Maggy Platon urmează să devină din nou mămică! De această dată, emoțiile sunt duble, deoarece tânăra mămică este însărcinată cu gemene. Pentru că se apropie momentul culminant, Maggy și-a dorit o ședință foto alături de fiul și soțul ei. Așa că, iată câteva din ultimele poze cu burtica rotunjoară!

Bloggerița a dezvăluit cum se simte în perioada specială din viața ei.

“Ohhh, fetele mele, de-ați ști cât de mult vă aștept!

Al treilea trimestru este foarte greu, nu că aș fi trecut ușor prin celelalte, dar acum răbdarea mea e la limită deja.

Dar, a mai rămas puțin, încă puțin… ❤️”, a menționat Maggy, pe Instagram, postand și câteva fotografii din cadrul sesiunii foto, în care își arată burtica.

Tânăra mămică a ales deja și numele pentru cele două fetițe, iar ințialele acestora sunt ,,S” și ,,M”.

Magdalena Munteanu, cunoscută pe comunitatea de pe Instagram ca maggy.platon, a devenit mămică pentru prima dată pe 15 septembrie 2019.

Maggy Platon este urmărită de peste 75 de mii de abonați pe Instagram. Bloggerița își surprinde urmăritorii cu postări despre modă, stil sănătos de viață, parenting și călătorii.

mamaplus

Fiul Lucianei Spînu a împlinit o lună. Interpreta a publicat o poză emoționantă

Interpreta Luciana Spînu a devenit mămică a doua oară pe 23 martie. Cuprinsă de emoții maxime, tânăra mamă a dezvăluit o fotografie adorabilă cu bebelușul ei, căruia i-a ales numele Marius.

mamaplus

Luciana a scris și un mesaj emoționant:

“Puiul nostru, astăzi are o lună !
Universul a vrut ca noi sa facem cunoștință mult mai devreme decât ne-am așteptat, și venit ca o minune și chiar cred ca ești minunea noastră…
Apariția ta în viața noastră a adus atâta liniște, culoare, magie, recunoștință… nu am cuvinte…
Atâta fericire și pentru Stelian… mă topesc când văd cât de tare te iubește și cu câtă gingășie te ,,drăgostește”.
Voi sunteți forța aripilor mele, voi sunteți zâmbetul meu, sunteți TOTUL  meu… 
Să crești mare, Marius!
Îngerașii noștri, să ne fiți sănătoși, că de restul o să avem noi grijă!”, a scris Luciana Spînu, pe Facebook.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi floare

Amintim că interpreta mai are un băiețel, pe nume Stelian, din căsnicia cu regretatul muzician Dorin Ieșeanu.

Dorin Ieșeanu și-a pierdut viața din cauza Covid-19, la doar 33 de ani.

După o perioadă plină de durere în care cerul s-a prăbușit efectiv peste ea, tânăra interpretă Luciana Spînu a găsit puterea de a se ridica de jos și a mai crede în iubire și în visul de a avea din nou o familie.

sursa foto: Facebook/Luciana Spînu

Părinții adoptivi vor fi obligați să le dezvăluie copiilor secretul adopției. Țara europeană care emite legea

Guvernul Estoniei, țară membră UE, intenționează să modifice Legea familiei pentru a-i obliga pe părinții adoptivi să le dezvăluie copiilor faptul că nu sunt părinți naturali, arată news.err.ee.

Cum spunem copilului că este adoptat? Sfatul psihologului

Potrivit sursei citate, în actuala legislație, copiii adoptați vor afla despre acest fapt doar dacă persoanele care i-au adoptat decid să-l împărtășească. Dacă părinții adoptivi ai unui copil nu reușesc să spună nimic, este posibil să nu afle că au o altă familie biologică undeva.

Irje Tammeleht, oficial din Ministerul Afacerilor Sociale, a spus că în prezent este posibil ca un copil să aibă amintiri despre o altă familie, în timp ce părinții adoptivi pot decide să nu împărtășească nicio informație.

Dacă ar fi aprobată, legea ar oferi tuturor copiilor adoptați dreptul de a cunoaște că sunt adoptați, părinții adoptivi fiind îndemnați să discute problema mai devreme decât mai târziu.

Helen Jõks, responsabilă cu politica privind drepturile copilului la minister, a spus că încă se discută care ar fi momentul în care părinții adoptivi ar trebui să spună copiilor despre părinții lor biologici. O opțiune este de a stabili o anumită vârstă până la care copiilor trebuie să li se spună. O altă variantă este ca părinții să o aducă de îndată ce se consideră că este rezonabil, cum este în Norvegia, de exemplu.

sursa: www.ziare.com

Adela Popescu: „Singurătatea ești tu, când nu mai ai nicio oglindă”
Articolul anterior
Carne și produse lactate expirate le-au fost servite copiilor de la o tabără de odihnă
Articolul următor