Kim Kardashian refuză să-şi înscrie copilul la şcoală! Află motivul

În timp ce mulţi părinţi îşi fac emoţii mari cu referire la educaţia copilului, îi caută cea mai bună şcoală, implică copilul în diverse activităţi extracuriculare, Kim Kardashian se vede scăpată de o grijă în plus – aceasta nu doreşte ca fetiţa ei să frecventeze şcoala şi asta pentru că North West este ,,prea cool pentru asta!”, cel puţin aşa crede celebra ei mamă.

separator

north-west-hepta_2325341-768x885Nici Mason, fiul surorii lui Kim, nu merge la şcoală, deşi are 6 ani. Poate că mama sa mai aşteaptă să crească.

În schimb, Kim nu are de gând să-şi înscrie copiii la şcoală când vor creşte: nici pe North West, nici pe Saint West. Tatăl Kanye West, pare să susţină tendinţele soţiei, întrucât şi acesta la un moment dat a abandonat studiile, pe care le-a considerat inutile. Ba chiar a avut un album intitulat în consecinţă: „College Dropout”. Pe de altă parte, mama lui, Donda, a fost profesoară de engleză, iar discuţiile au devenit aprige în familie.

„Familia lui Kim crede că este spre binele lui North West să nu meargă la şcoală. Dar Kanye nu e de acord cu asta, fiindcă el vrea ca urmaşii lui să aibă parte de cea mai bună şi scumpă educaţie. Iar Kim spune că nu-i pasă dacă copiii ei merg sau nu la şcoală, fiindcă n-au nevoie de ea oricum. Mai mult, Kim se teme că dacă North ar fi înscrisă la şcoală, copiii s-ar lua de ea, fiindcă e atât de faimoasă şi bogată”, povesteşte pentru presă un apropiat al familiei.

Fă sport acasă! Iată câteva exerciții pentru antrenarea mușchilor abdominali
Articolul anterior
Diabetul zaharat de tip 2 ar putea fi provocat de lipsa unei vitamine comune în organism
Articolul următor
Alte articole interesante