La doar 3 ani, Margarita a fost diagnosticată cu tumoare la creier. O operație urgentă i-ar salva viața!

Margarita are doar trei ani, având și un frățior geamăn de aceeași vârstă. O banală consultație, la neurolog, s-a transformat într-un adevărat coșmar și o durere imensă pentru părinții fetiței. Mama a aflat de la medic că micuța are tumoare la creier. Din momentul în care au aflat teribilul diagnostic al fetiței lor, părinții nu-și găsesc liniștea. E nevoie de o sumă mare de bani pentru o operație urgentă în străinătate, care le-ar salva copilul!

separator
6586-img-7877

22.500 de euro este o sumă pe care părinții au aduna-o în câțiva ani poate, așa cum spun chiar ei. Însă, boala nu așteaptă, le poate răpi copilul în acel mai scurt timp.

În mai puțin de 2 săptămâni, părinții urmează să meargă împreună cu fetița la clinica din Turcia, dotată cu echipamente tehnice performante care ar permite efectuarea unei operații atât de complicate.

Medicul spune că fetița are șanse bune de recuperare, dacă operația va fi efectuată cât mai curând.

Răpuși de o durere ca asta, părinții cer ajutorul pentru a-și salva copilul. Mama fetiței a postat acest mesaj pe caritate.md:

,,Mă numesc Oxana Dabija și de trei ani sunt mama gemenilor Ion și Margarita. Am crescut fără mamă de mic copil, iar acum viața ne pune la o grea încercare. O banală consultație la neurolog s-a transformat într-o durere imensă pentru familia noastră.

Margarita și Ion sunt gemeni și s-au născut perfect sănătoși. Acum, însă micuța mea a fost diagnosticată cu tumoare pe creier. Timpul este foarte scurt pentru Margarita, de aceea urgent trebuie de operat. Din păcate, această operație nu se poate face la noi în țară din lipsa utilajelor necesare: neuro navigație și RMN intraoperator. Medicii ne dau maximum 2 săptămâni la dispoziție pentru a fi operată, e nevoie să fie operată urgent.

Viața puiului meu este în pericol și îngenunchez în fața dumneavoastră să ne ajutați. 22.500 de dolari costă acestă operație și nu ne ajunge nici câțiva ani ca să colectăm suma. Domnul chirurg Talat Kiris din Turcia a acceptat să ne opereze fetița. Operația va fi una tare complicată, dar medicii ne dau mari șanse ca puiul nostru să se facă bine. Timpul este prețios și fiecare minut contează pentru micuța noastră Margarita. Vă implor, ajutați-ne să ne salvăm fetița!”, scrie Oxana Dabija.

Donațiile se pot face pe caritate.md

6587-img-7871

6589-img-78796577-khochu-obratitsya-k-vam-za-pomoshchyu

6588-img-78786585-img-78756590-img-7868

Tatiana Spînu a scos de sub tipar cartea „Parfumul scrisorii tale”
Articolul anterior
Irina Negară, în Paradis! Pune ceva la cale cu BR Films!
Articolul următor
Alte articole interesante