LC Waikiki a pregătit o colecție nouă pentru cei ce nu doresc să renunțe la stil, nici în oraș, nici la plajă

LC Waikiki, lider al modei și al vânzării cu amănuntul în Turcia, reflectă tendințele energice ale sezonului în modelele Colecției sale de Vară 2015. Cei care prețuiesc tot atât de mult confortul cât și stilul și care știu că totul este în detalii ar trebui să adauge o tușă LC Waikiki la garderoba lor în sezonul acesta.

magazin

Nuanțele favorite ale Colecției de Vară LC Waikiki 2015 sunt pasteluri romantice, culori vii electrice și eternul alb

Modelele florale, la mare modă sezonul acesta, sunt una din temele dominante ale colecției. Puteți completa o astfel de ținută, precum o rochie amplă sau un tricou subțire, cu pălării de paie și sandale de piele. Nostalgicii anilor 70 vor găsi numeroase articole retro în stilul acelei perioade în magazinele LC Waikiki, precum pantalonii evazați, bluze largi și cu volane și gențile cu franjuri. Cei care nu vor să renunțe la culorile vii și la tușele moderne, pot crea un aspect dinamic combinând tricouri cu imprimeuri mari cu pantaloni scurți în culori electrice. Pentru cine dorește să atragă privirile pe plajă, colecția mai cuprinde accesorii în culori vii și șlapi asortați.

Fii cel mai elegant bărbat al verii cu tricourile pastelate și pantalonii scurți colorați
Articolul de neînlocuit în garderoba masculină, tricoul polo, face și el parte din noul sezon. Tonurile de albastru și dungile bretone de inspirație marină sunt doar două din detaliile cele mai remarcabile ale colecției. Accesorii precum centurile împletite și espadrilele vor atrage cu siguranță atenția. Șorturile de baie și șlapii cu imprimeuri se găsesc la LC Waikiki vara aceasta, pentru bărbații ce doresc să își oglindească stilul și la plajă.

Special pentru adolescenții în pas cu moda
Așa cum ne-am obișnuit, colecția pentru adolescenți este compusă din articole colorate și distractive. Rochii cu dungi cu detalii etnice, tricouri imprimate, bikini și șorturi de baie sunt cele mai importante piese ale colecției.

jeans

Despre LC Waikiki:
LC Waikiki, creat în 1985 a funcționat sub LC Waikiki Mağazacılık în Turcia încă din 1997. Turcii se îmbracă de la LC Waikiki, acesta conducându-se după motto-ul „Toată lumea merită să se îmbrace bine” în sensul „modei accesibile”. LC Waikiki continuă să prospere de 18 ani, atât pe piața internă cât și pe piețele străine. LC Waikiki, lider al industriei, oferă servicii în peste 500 de magazine de retail în 25 de țări, având peste 25.000 de angajați.

www.lcwaikiki.com

Fostul soț poate câștiga în judecată jumătate din teren dacă suntem divorțați de aproape trei ani?
Articolul anterior
20 de costume de baie sexy pentru vara 2015!
Articolul următor
Alte articole interesante