O mămică stabilită în Germania și-a dus prima zi copilul la grădiniță. Poze și impresii

O mămică din Moldova care s-a stabilit recent în Germania a împărtășit, pe Grupul Părinților Solidari, impresiile personale din ziua de înscriere a copilului la grădiniță. Iată cum se întâmplă lucrurile acolo. Poate e bine și țara noastră să învețe ceva din experiența unor țări europene, sau invers. E vorba nu doar despre condițiile materiale, dar și despre mentalitate, cultură și multe alte lucruri. Probabil că și alte familii, care locuiesc în acest moment în alte țări decât în Moldova, pot să își împărtășească din experiențele lor, în calitate de părinți.

separator
,,Grupa de creșă în grădiniță în Germania. Fetița noastră de 2,4 ani va merge din ianuarie la creșă, iar azi am fost să facem cunoștință reciprocă. Am fost plăcut impresionați de condiții și atitudinea personalului. Atât a directoarei, a se vedea cum arată, cât a educatoarelor. Ele, în schimb, au rămas mască că fetița nu poarta scutec. Vă las mai jos niște poze să vedeți cum e amenajată sala de grupă”, a scris mămica în spațiul virtual.

Notă: Articolul conține informații pur informative. Îi mulțumim cititoarei Unica.md, Anastasia Parvan, pentru acceptul de a publica poze din arhiva personală.

Sursa foto: Facebook/Grupul Parintilor Solidari/Anastasia Parvan

Decorațiuni pentru pomul de Crăciun pe care le poți confecționa singur!
Articolul anterior
O prezentatoare tv a rămas șocată: a făcut RMN la ovare, dar rezultatul primit era pentru cap
Articolul următor
Alte articole interesante