Revoltător! Un copil a stat închis mai multe ore în dormitorul de la grădiniţă, deoarece dădaca l-a uitat acolo!

Potrivit părinţilor, incidentul s-ar fi întâmplat zilele trecute la o grădiniţă din sectorul Poşta Veche al Capitalei. Copilul a fost dat dispărut de la grădiniţă tocmai spre seară, când părintele a venit să îl ia acasă. După mai bine de o oră de căutări, micuţul a fost găsit în dormitorul copiilor, flămând, ud şi foarte speriat.

separator

ccccRevoltată de cele auzite de la părintele suferind, o mămică din Chişinău a postat pe contul său de socializare un mesaj de nemulţumire:

,,Caz revoltător!!!
În Chişinău, anul 2016, am ajuns sa aud chestii care te iau cu frică, să fie uitat şi încuiat un copil în dormitorul copiilor, iar seara când a venit mama să-şi ia copilul acasă nu este copilul de găsit. Toţi dau vina pe dădacă precum că nu a fost atentă dar unde era educatoarea care răspunde de copii? Copilul după o oră de căutări a fost găsit flămînd, ud şi foarte speriat. Totul s-a întîmplat între orele 18-19 seara dar cine ştie cât a stat copilul încuiat. Cine poate să-mi scrie dacă s-au confruntat cu aşa cazuri sau unde se poate de adresat pentru luarea măsurilor cuvenite?”

Mai mulţi părinţi şi-au exprimat indignarea în mesajele postate cu referire la acest caz.

Timati a făcut burgeri pentru fanii săi. I-a dat gratuit
Articolul anterior
Gala Generozității la cea de-a 3-a ediție! Chișinăuienii s-au adunat pentru a susține o cauză nobilă!
Articolul următor
Alte articole interesante