Robert De Niro, despre fiul cu autism: ”S-a schimbat peste noapte”

Știm deja că Robert De Niro are un fiu în vârstă de 18 ani, care a fost diagnosticat cu autism acum mulți ani. Nu cunoașteam, însă, convingerea actorului față de faptul că fiul său ar suferi de această boală din cauza unui vaccin pe care toți copiii îl fac, respectiv vaccinul ROR.

separator

de-niro

Actorul în vârstă de 72 de ani susține că starea de sănătate a fiului său ”s-a schimbat peste noapte” după ce a făcut vaccinul ROR (rujeolă-oreion-rubeolă), și că ar fi vrut să știe ce și cum s-a întâmplat mai exact. De altfel, actorul insistă că nu este împotriva vaccinurilor, că nu le consideră dăunătoare, ci dimpotrivă. Spune doar că este ”pro-vaccinuri sănătoase”.

De altfel, această idee legată de vaccinurile sănătoase și cele dăunătoare / suspecte și-a implementat-o într-o nouă peliculă, pe care, inițial, a înscris-o la Festivalul de Film Tribeca.

Din păcate, ceilalți regizori au amenințat că-și retrag proiectele cinematografice din acel festival, dacă pelicula lui De Niro, respectiv ”Vaxxed: From Cover-up to Catastrophe”, nu va fi scoasă, căci, spun ei, aceasta urmărește să întărească teoria lui Andrew Wakefield, cea că acest vaccin cauzează autismul, lucru nedemonstrat și intens dezbătut.
Așadar, De Niro a fost nevoit, sub presiunea celorlalți regizori, să retragă pelicula din acel festival, însă spune că regretă că a făcut-o, căci ”filmul este ceva ce oamenii ar trebui să vadă”.

Acest lucru l-a susținut pe când era invitat la The Today Show, emisiune în care a povestit totul despre fiul său diagnosticat cu autism, dar și despre scopul filmului său: ”Tot ce am vrut este ca filmul să fie văzut și ca oamenii să-și facă propria părere despre acest vaccin și tot ce presupune el. (…) Haideți să aflăm adevărul, doar să vedem ce se-ntâmplă cu adevărat. (…) Sunt multe lucruri nespuse. Nimeni nu vrea să vorbească despre asta sau spun că s-a vorbit deja și că e subiect închis. Eu ca părinte de copil diagnosticat cu autism sunt îngrijorat, vreau să știu adevărul.”

Actorul a declarat că simte că este forțat de cei din jur să nu mai vorbească despre o legătură între vaccinuri și autism.
În același interviu, De Niro a declarat că nu se aștepta la o asemenea reacție din partea colegilor regizori, și că și-a retras filmul doar ca festivalul Tribeca să nu fie afectat, însă că nu va înceta să-și promoveze filmul.

https://www.youtube.com/watch?v=EdCU2DfMBpU

Patru bebeluși s-au născut la o maternitate din Chișinău, în Noaptea de Înviere

La spitalul ,,Gheorghe Paladi” din Chișinău, în Noaptea Învierii, s-au născut patru bebeluși. Părinții au fost binecuvântați cu cel mai așteptat și prețios cadou chiar în zi de Paște.

,,Primul născut în Noaptea Învierii este un băiețel care a venit pe lume la ora 00:20, acesta având greutatea la naștere de 4050 g. Toate nașterile au avut loc pe cale naturală și au decurs fără complicații. Bebelușii sunt perfect sănătoși, iar starea de sănătate a mamelor este stabilă”, se arată în comunicatul instituției medicale.

Și medicii s-au aflat la datorie în această noapte deosebită pentru creștini. Au muncit cu dăruire și în zi de sărbătoare, pentru ca mamele să își vadă visul împlinit.

sursa foto: Facebook

Fiul Cristinei Scarlevschi a fost condus pe ultimul drum. Tânăra mamă a publicat câteva imagini de la funeralii

Dansatoarea Cristina Scarlevschi și soțul ei și-au condus astăzi fiul pe ultimul drum. Micuțul Alex, în vârstă de un an și 4 luni, a pierdut lupta cu o boală gravă și rară.

Cristina a publicat câteva imagini de la înmormântare pe pagina sa de Instagram. Răpuși de durere, cei doi părinți au vegheat lângă sicriul bebelușului.

Cristina Scarlevschi a luptat pentru viața fiului ei, dar, din păcate, micuțul s-a stins în urmă cu trei zile. Tinerii părinți au rugat pe toți cei care vor fi alături de Alex să evite hainele negre și florile din plastic.

Trei noi creșe, inaugurate în Republica Moldova cu sprijinul Suediei

Trei grupe de creșă pentru copiii cu vârste între 1 și 3 ani au fost inaugurate în această lună în Sângerei, Râșcani și Glodeni cu sprijinul autorităților naționale și locale, Street Child și cu sprijinul financiar al Suediei, notează IPN.

Grupa creșă din cadrul grădiniței „Foișor”, orașul Râșcani, deschisă pentru copii cu vârsta cuprinsă între 1-2 ani, a fost renovată și echipată în parteneriat cu Street Child și sprijinul financiar al Suediei. Grupa creșă „Steluța” din orașul Glodeni a fost deschisă pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 3 ani. Aceasta a fost echipată de către UN Women în parteneriat cu Street Child și sprijinul financiar al Suediei.

„Este o bucurie să observ că în Republica Moldova se deschid și se renovează în ultima perioadă tot mai multe creșe. Acesta este rezultatul eforturilor Guvernului Republicii Moldova  și al partenerilor de dezvoltare. Mulțumim UN Women și Suediei pentru crearea unor condiții mai bune pentru copiii noștri și pentru oferirea unor posibilități mai mari părinților și mamelor de a se reintegra rapid în câmpul muncii”, a declarat deputata Marina Morozova, la inaugurarea grupei creșă din orașul Glodeni.

Grupa creșă din orașul Sângerei, destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 3 ani, a fost renovată și dotată cu sprijinul financiar al Suediei. Ambasadoarea Suediei la Chișinău, Katarina Fried, a menționat că prin investițiile în serviciile de îngrijire timpurie a copiilor, Suedia își propune să construiască un viitor mai prosper și o piață economică mai puternică în Republica Moldova.

Renovarea și echiparea creșelor din nordul R.. Moldova a implicat o investiție totală de 60 de mii de dolari din partea UN Women, acest lucru fiind posibil datorită sprijinului financiar al Suediei, care susține inițiativele de abilitare a femeilor și promovarea egalității de gen.

Cum ar arăta oamenii dacă trăsăturile feței ar fi absolut simetrice!
Articolul anterior
„Zebra Show” din Moldova a uimit jurații la concursul românesc „iUmor”
Articolul următor