Doi părinți vegani şi-au înfometat copilul de cinci luni. Cu ce au înlocuit laptele praf?

Doi părinţi americani vegani şi-au înfometat bebeluşul de doar cinci luni, după ce au înlocuit laptele praf cu fiertură de cartofi.

separator
Cei doi americani vegani, Julia French, de 20 de ani, şi Robert Buskey, de 31 de ani, sunt acuzaţi că şi-au înfometat aproape până la moarte copilul de doar cinci luni, după ce l-au hrănit cu o „formulă de lapte“ bazată pe cartofi, relatează New York Post, potrivit adevarul.ro.

Bebeluşul cântărea puţin peste 3,8 kilograme atunci când a fost descoperit de autorităţi, greutate cu aproape 500 de grame mai puţin decât la naştere. Julia French şi Robert Buskey sunt acuzaţi de neglijarea copilului şi au fost arestaţi, iar micuţul se află într-un spital din Florida, iar acum este în afara oricărui pericol, câştigând bine în greutate de la luarea în îngrijire.

Medicii spun că sănătatea copilului ar putea fi afectată pe termen lung din cauza lipsei unor nutrienţi esenţiali în primele luni de viaţă. Asistenţii sociali au mărturisit că bebeluşul avea ochii ieşiţi din orbite şi i se vedeau coastele. De asemenea, din documentele prezentate în instanţă reiese că micuţul era foarte obosit, deshidratat şi malnutrit.

O moldoveancă, filmată în timp ce îşi bate cu cruzime copilul de 10 ani. Femeia a ajuns pe mâna poliției
Articolul anterior
Serviciul 112 a lansat o aplicație ce detectează cu precizie locaţia apelantului
Articolul următor
Alte articole interesante