Ei sunt cei mai bogați copii din lume! Iată ce averi au strâns

Se află mereu în centrul atenţiei şi au în conturi sute de milioane de euro! E vorba despre cei mai bogaţi copii din lume, care au reuşit să strângă mai mulţi bani decât unii ar putea câştiga în două sau trei vieți. Unii au avut norocul să moștenească averi impresionate, alții, le-au câștigat singuri. Iată cine sunt unii dintre cei mai bogați copii ai planetei, mulți dintre ei încă nu au împlinit vârsta de 16 ani, însă dețin averi exorbitante.

separator

Prince Moulay El Hassan, 14 ani, 25 miliarde $

Cel mai bogat copil din lume este considerat, pe bună dreptate, prințul Moulay, fiul regelui Marocului Mohammed al VI-lea și al Prințesei Lalla Salma. Potrivit tradiției, prințul Moulay va primi 2,5 miliarde de dolari și un pachet generos de acțiuni din investițiile de familie. Prințul Moulay a studiat la prestigioasa școală a Palatului Regal din Rabat, capitala marocană. Acesta apare în mod regulat la toate reuniunile oficiale.fe98a29a3509c885c33647068e706e17

Prințul George al Marii Britanii, 4 ani, 1 miliard $

Prinţul George al Marii Britanii, fiul cel mare al prinţului William şi al soţiei sale, Kate Middleton, a avut norocul să se nască într-o familie bogată, acesta are o avere de peste un miliard de euro. Prinţul George s-a născut în anul 2013, la Londra. Pentru că face parte din familia regală, el şi părinţii lui primesc, anual, echivalentul a peste 500 de milioane de euro din bugetul public. La naştere, George a primit peste 800 de cadouri din întreaga lume. Cel mai valoros dar a venit din partea reginei Elisabeta a II-a, bunica lui, care i-a oferit echivalentul a 90 de milioane de euro.882a062f64a6a18d909033ecf1f1bd53

Suri Cruise, 11 ani, 270 milioane $

Suri Cruise, fiica actorului Tom Cruise și a lui Katy Holms are în conturile personale echivalentul a peste 250 de milioane de euro. În garderoba fetei, care valorează în jur de 3 milioane de dolari, sunt doar haine scumpe de la case de modă celebre, iar în conturile personale aceasta deține nu mai puțin de 270 milioane $.7fde833e2f522367ac2a693dcec9541f

Dannielynn Hope Marshall Birkhead, 11 ani, 59 de milioane $

Modelul american și vedeta tv în vârstă de 11 ani a moștenit averi uriașe. La vârsta de 6 luni, Dannielynn și-a perdut mama, pe celebra actriță și model Anna Nicole Smith. Tatăl ei biologic, Larry Birkhead, timp de mai multe luni a luptat pentru a-și dovedi paternitatea în instanța de judecată. La vârsta de 6 ani, fetița a averea impresionantă a mamei ei, de 10 milioane de dolari. Ulterior, aceasta a intrat în posesia a 49 milioane de dolari, care aparțineau magnatului Howard Marshall, tatăl ei vitreg.595ae35a787cff4fd98abab3cdebf00a

Valentina Paloma Pinault, 10 ani, 12 milioane de $

Fiica actriţei Salma Hayek şi a omului de afaceri francez François Henri-Pinault are o avere de peste zece milioane de euro. Tatăl său îi pune în cont, lunar, aproximativ 40 de mii de euro, iar proprietatea lor din Statele Unite este trecută pe numele fetei. La 3 ani, Valentina Paloma pășea cu încredere pe covorul rosu, și vorbea trei limbi. În Los Angeles, Valentina are propria sa proprietate, costul căreia este estimat la 12 milioane de $.6127326adf15fc343509c32a5acb9d24

Jaden Smith, 19 ani, 8 milioane $

Unul dintre copiii care nu au râvnit la averea părinților este fiul cel mare al actorului Will Smith. Jaden a căştigat peste 4 milioane de euro după ce a jucat în filmul „The Karate Kid”, împreună cu Jackie Chan, în anul 2010. Împreună cu tatăl lui, a mai jucat în „The Pursuit of Happyness”. În plus, Jaden câştigă foarte bine şi ca interpret de muzică rap. Averea sa ajunge la 10 milioane de dolari.81cfdacc90af536ea2f87960dea41ccf

Rico Rodriger, 18 ani, 4 milioane de $

Acest adolescent haios încă nu a terminat școala, dar are deja în conturi peste 4 milioane de dolari. Rico a câștigat cei mai mulți bani din actorie, acesta a devenit bogat după ce a jucat rolul său unic, Manny Delgato, în serialul TV „Modern Family“.d32c7552116f0199e49d6ca2adbda8ae

Jordan Casey, 16 ani

Se pare că pasiunea pentru jocurile pe calculator poate aduce și bunăstare. Părinții lui Jordan au considerat mereu că fiul lor ucide timpul în fața computerului, până într-o zi, când Jordan a devenit unul dintre cei mai tineri dezvoltatori iOS din Europa. La 9 ani, Casey și-a cumpărat un manual, iar la zece ani efectua programare în trei limbi devenind proprietarul a trei jocuri super-populare pentru iTunes. jordan-casey-040313

Isabella Barrett, 9 ani, 2 milioane $

Concursuri de frumusețe, emisiuni de televiziune, propria linie de produse cosmetice și bijuterii pentru copii, toate îi aparțin acestei mici fashioniste. Are doar 9 ani însă conturile ei arată cifra de două milioane de euro, după ce a participat la concursuri de frumuseţe şi programe de televiziune. La vârsta de șase ani, Isabella avea 60 de perechi de pantofi.7EA

Tripleți născuți la cinci ani diferență. Povestea incredibilă a unei femei care a luptat pentru a deveni mamă

Colleen Hapney, în vârstă de 30 de ani, și soțul ei, Pete, în vârstă de 33 de ani, aproape că renunțaseră la speranța de a avea copii după 10 ani de încercări.

Mama a fost supusă, în total, la opt ture de fertilizare in vitro și a trecut prin două pierderi de sarcini pe parcursul a 10 ani.

Cuplul aproape că își pierduse speranța. În 2018 însă, femeia a născut o fetiță pe nume Phoebe-Grace. Anul trecut, în 2023, femeia a mai născut doi băieți gemeni.

Femeia a vorbit despre lupta pe care a dus-o în încercarea de a avea copii și acum vrea să ofere cu povestea ei speranță cuplurilor care încearcă să aibă un copil.

Cuplul din Plymouth, a descoperit problemele de fertilitate după doi ani de încercări. Femeia a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice.

„Mi s-a spus că nu pot beneficia de FIV din partea NHS, deși amândoi îndeplineam toate criteriile stabilite. Am avut inima frântă, știam că FIV este costisitoare, dar era singura noastră cale”, a spus Colleen, conform Mirror.

Colleen și Pete au decis să zboare în Cipru pentru un tratament privat de fertilizare in vitro. Dar, din păcate, tratamentul costisitor nu a funcționat. Nu au renunțat și au continuat să încerce FIV în Țara Galilor, în 2016, dar Colleen s-a îmbolnăvit grav.

„Am făcut FIV, dar am fost foarte nefericită și am dezvoltat OHSS sever, care aproape m-a ucis, ceea ce a însemnat că nu am putut face un transfer de embrioni și a trebuit să ne înghețăm toți embrionii pe 22 noiembrie 2016. A durat luni de zile să ne recuperăm și am avut primul nostru transfer de embrioni în martie 2017, care a fost un ciclu eșuat, embrionul nu s-a implantat și a fost o altă durere de inimă după ani de bătăi de cap”, a mai povestit femeia.

În august 2017 au mai încercat încă o dată și au primit vestea pe care o așteptau. Phoebe-Grace s-a născut în aprilie 2018. Deși călătoria lor a fost grea, Colleen și Pete își doreau măcar un frate sau o soră pentru fiica lor. Cuplul mai avea patru embrioni rămași pe care îi puteau folosi.

„Am fost binecuvântați cu fiica noastră, dar după atâtea eșecuri și avorturi spontane nu știam ce să facem și am încercat totul, toate medicamentele, suplimentele și terapiile alternative, dar nu am avut noroc”, a spus ea.

Collen a rămas în cele din urmă însărcinată cu gemeni.

„A fost o sarcină terifiantă, nu mă lăsam să mă entuziasmez, mă așteptam la ce era mai rău tot timpul și încercam să mă opresc să nu mă bucur pentru că nu mai puteam suporta durerea”, a povestit ea la Plymouth Live.

Dar totul s-a dovedit a fi bine, iar în aprilie 2023, ea a născut doi băieți gemeni pe nume Perseus și Elijah.

Medicii aveau să descopere că perechea de gemeni care s-a născut în 2023 și fetița care s-a născut în 2018 sunt, de fapt, tripleți. Toți cei trei copii s-au format ca embrioni în aceeași zi, în noiembrie 2016, iar asta înseamnă că sunt tripleți, chiar dacă s-au născut la mai mult de cinci ani distanță.

Sursa

De ce unii copii încep să vorbească mai devreme: Concluzia surprinzătoare dintr-un studiu realizat de cercetători

Anii premergători vârstei școlare sunt fundamentali în dezvoltarea limbajului, marcând o perioadă de învățare accelerată și diversificată. În ciuda acestei ferestre critice de oportunitate, ritmul la care copiii încep să vorbească variază enorm. Unii micuți debutează în arta conversației devreme, în timp ce alții își iau timpul, stârnind curiozitatea specialiștilor.

Căutând răspunsuri: studiul care luminează misterul

Elika Bergelson, de la prestigioasa Universitate Harvard, a condus un studiu împreună cu o echipă de psihologi din întreaga lume, urmărind să descopere ce determină aceste diferențe. Analizând comportamentul a 1.001 copii sub patru ani, cercetătorii au avut parte de rezultate neașteptate: nu există o corelație directă între cantitatea de vocalizări ale copilului și factori precum genul, statutul socio-economic sau expunerea la multiple limbi.

Cheia succesului: interacțiunea cu adulții

Contrar presupunerilor comune, studiul care a fost publicat pe Pnas.org a revelat că secretul dezvoltării timpurii a limbajului nu se află în cantitate, ci în calitatea interacțiunilor. Copiii cei mai activi în conversații sunt cei care beneficiază de un mediu bogat în dialoguri cu adulții, indiferent de alte variabile sociale sau economice.

Impactul conversației: mai mult decât cuvinte

Folosind tehnologii avansate, inclusiv microfoane purtabile și algoritmi de învățare automată pentru a analiza datele, studiul a putut să măsoare cu precizie cât de mult vorbesc copiii în funcție de expunerea lor la limbajul adult. Concluzia? Pentru fiecare 100 de cuvinte rostite de un adult, copilul produce în medie 27 de vocalizări în plus, un efect ce se amplifică pe măsură ce copilul crește.

Studiul și răspândirea sa globală: amploarea dialogului în dezvoltarea Copiilor

Extinzându-se pe 12 țări și 43 de limbi, cercetarea subliniază universalitatea acestui fenomen, arătând că fundamentul dezvoltării lingvistice este consistent în diverse culturi și comunități. Această descoperire pune în lumină importanța angajamentului verbal constant al părinților și îngrijitorilor, indiferent de contextul geografic sau cultural.

Înțelesuri mai profunde și studii complementare

Alte cercetări coroborează aceste descoperiri, subliniind că răspunsurile prompte și angajarea în conversații cu copiii, chiar și în stadiile când acesta este doar un bebeluș, pot accelera dezvoltarea limbajului. Studii publicate în reviste de prestigiu precum „Journal of Child Language” și „Developmental Science” confirmă că interacțiunile bogate și diversificate sunt piloni ai învățării lingvistice timpurii.

În concluzie, dialogul constant și interacțiunea cu adulții nu doar că îmbogățesc experiența copilăriei, dar sunt esențiale pentru dezvoltarea abilităților de comunicare. Aceste descoperiri oferă părinților și educatorilor un instrument valoros în sprijinirea dezvoltării limbajului la copii, reiterând ideea că fiecare cuvânt și conversație contează.

sursa: www.playtech.ro

Emoții mari pentru doi părinți. Ce a născut o femeie din Marea Britanie: se întâmplă o dată la 200 de milioane de nașteri

O femeie din Marea Britanie a adus pe lume o pereche de tripleţi identici. Acest lucru se întâmplă o dată la 200.000.000 de nașteri.

A născut tripleți identici

Zahra Amirabadi (28 de ani) şi logodnicul ei, Ashraf Reid (29 de ani), au aflat că vor deveni părinți de tripleți la ecografia făcută la 12 săptămâni de sarcină. Deși ambii aveau gemeni în familie, nu se așteptau ca Zahra să aibă chiar tripleţi.

„A fost un şoc atât de mare, Ashraf a şi înjurat puţin. Apoi, de bucurie, am început să râdem şi să plângem atât de tare, încât nu am putut să văd bine ecografia. Când ne-a spus că sunt tripleți, nu ne-a venit să credem”, a povestit femeia, pentru publicaţia Mirror.co.uk. 

Șansele erau de 1 la 200 de milioane

La început, doctorii ginecologi au crezut că sunt doi băieţi şi o fată, dar în săptămâna a 17-a, gravida a aflat că va naște trei fetițe. Micuțele identice Roya, Adina şi Sefia, au venit pe lume în decembrie 2021. Roya și Adina au împărțit aceeași placentă, iar Sefia a fost singură.

„Am aflat că sunt fete la timp, nu am cumpărat prea multe hainuţe. Când am văzut că seamănă, am cerut să se facă un test, care a arătat că sunt identice. Toate vin din acelaşi ou. Este incredibil”, a spus mama micuțelor.

Femeia a povestit că era obosită constant în timpul sarcinii, dormea ​​chiar două ori pe zi, înainte de a afla că poartă în pântece trei copii.

„Eram atât de mare, îmi era greu să dorm noaptea. În săptămâna a 24-a, doctorul mi-a spus că am în burtă echivalentul unui bebeluş în săptămâna a 37-a”, a mai spus aceasta.

A adus pe lume trei fetițe

Tânăra a mărturisit că ziua în care micuțele au venit pe lume a fost cea mai fericită din viaţa ei: „Am avut planificată o cezariană. Evident, erau şi emoţiile că se vor naşte, dar nu am crezut că va fi aşa de frumos. Am început să plâng cum am auzit-o pe prima dintre ele”.

După ce a născut, Zahra a avut parte de ajutor din partea familiei sale:„Am şase surori şi un frate, aşa că toţi au venit să stea cu mine, când Ashraf s-a întors la muncă. E încă nebunie, dar lucrurile s-au mai liniştit, acum că fetele au început să doarmă mai mult”.

Slăbeşte uşor cu DETOX de 14 zile
Articolul anterior
Ne mândrim! Moldova a ajuns în topul celor 10 țări recomandate de National Geographic pentru turiști
Articolul următor