Fetiță născută fără buze și abandonată în spital, salvată de o femeie cu suflet mare

Raelyn, ceea ce înseamnă rază de soare, este numele unei fetițe din Tășnad, abandonată la naștere de mamă, pentru că a venit pe lume cu un defect, fără buze. Este o malformație extrem de rară, dar care se poate remedia prin operații. Părinții naturali au lăsat-o în spital.

De cazul fetiței a auzit Sarah, o femeie cu suflet mare, care se implică în ajutorarea copiilor cu probleme.

Își dedică toată viața rezolvării problemelor lor și și-a promis că se va implica și ca Raelyn să aibă o viață normală, asta după multe operații.

“S-a născut cu malformație (crede ca nu știu cum se numește corect – eu am tot zis buze de iepure pana mi-a spus cineva ca e urat sa zic așa), a abandonat-o la naștere mama ei. Eu i-am făcut certificat de naștere după ce am avut plasament că nici certificat nu avea.

Eu am avut plasament la ea fără sa știu cum arată, nici o poza mi-au arătat înainte sa fie a mea, legală, prima dată în viața mea când iau un copil fără sa știu cum arată sau cum e. Știi ce emoții am avut când m-am dus să o iau (atunci am văzut-o prima dată). E foarte micuță. Nu prea ia în greutate, are 2 luni și nu a luat nici un kg de la naștere.

Urmează să o operăm. E foarte scumpă. Toți o iubesc”, a povestit femeia, conform obiectiv-sm.ro.

„Au ars până la cenușă”. Filmul tragediei din Bulgaria, în care 46 de oameni au murit blocați în autocarul în flăcări
Articolul anterior
Un moldovean, aflat în Ucraina, a furat 95 de mii de euro de la soţia sa și a încercat să fugă
Articolul următor
Alte articole interesante