Fiul Anișoarei Loghin a împlinit o lună. Primele imagini cu Raul!

Momente trăite la intensitate maximă și clipe de fericire în familia Anișoarei Loghin și a lui Radu Gînsari. Fiul lor, Raul, a împlinit o lună iar cu această ocazie fericitul tătic, mult generos, a dezvăluit primele imagini cu micuțul realizate în cadrul unei ședințe foto de familie în primele zile după naștere. Raul a topit inimile utilizatorilor virtuali.

Potrivit fotbalistului, atât el cât și soția sa au trăit o lună de iubire pură, alături de minunea lor.

,,One month of pure love, Raul
Nu știm dacă suntem părinții perfecți, însă cu siguranță el este cel mai frumos dar oferit de Dumnezeu familiei noastre!) Îți multumim că ne-ai ales pe noi să fim părinții tăi. Când te privesc simt că într-adevăr sunt fericit alături de tine și Ea, cea mai grijulie mamă și soție @anisoara.loghin ❤️”, a menționat fotbalistul Radu Gînsari în descrierea pozelor publicate pe pagina sa de Instagram.

Anișoara Loghin arată superb chiar dacă a trecut foarte puțin timp după naștere. Prezentatoarea TV radiază de fericire atunci când își ține băiețelul în brațe.

,,O lună. O cu totul altfel de lună. Cu emoții în extreme, frici, fericire, câteva kg rămase în plus, frustrări, cearcăne, oboseală, grijă și griji… cu de toate. Nu încerc să mă plâng, sunt sinceră, pentru că știu ca multe dintre voi s-au simțit și se vor simți la fel. Nu sunt o mamă perfectă, dar am vrut să împărtășesc cu voi niște poze perfecte, realizate cu măiestrie de @alenanikanorova, cea care se transformă în zână atunci când pune mâna pe un bebe”, a scris Anișoara Loghin. ,,Raul, îți mulțumesc că ai venit în viața noastră. Nu mă credeam în stare să simt tot ce simt🥰”, a mai dezvăluit prezentatoarea TV.

sursa foto: Instagram/Radu Gînsari

Peste 7.400 de moldoveni, vaccinați în ultimele 24 de ore
Articolul anterior
Purtarea măștii în aer liber nu mai este obligatorie în Israel
Articolul următor
Alte articole interesante