Kim Kardashian a suferit cinci operații după prima naștere

Kim Kardashian este mamă a patru copii, doi aduşi pe cale naturală, iar doi prin mamă surogat. Însă cele două sarcini nu au fost deloc uşoare. Vedeta de 39 de ani a suferit de toxemie, iar după ce a născut primul copil, placenta a rămas în uter. Kim a dezvăluit greutățile prin care a trecut.

separator
După a doua sarcină, Kim a fost nevoită să treacă prin cinci operaţii.

Soţia lui Kanye West a suferit numeroase complicaţii după ce a născut primii ei copii, North, de şase ani, şi Saint, de patru. Ea a povestit că naşterile au fost groaznice şi a avut nevoie de mame-surogat pentru fiica Chicago, de un an şi fiul Psalm, de şapte luni.

„Când eram gravidă cu North, am aflat că am o boală numită toxemie. Practic, organele mamei încetează a mai funcţiona. Poţi scăpa doar dacă naşti. La 34 de săptămâni şi jumătate, am intrat în travaliu forţat. North s-a născut prematur, cu şase săptămâni”, a povestit Kim, conform dailymail.co.uk.

Placenta, care ar fi trebuit să iasă cu bebeluşul, a rămas în uter şi a continuat să crească. Asta duce, în general, la moartea mamei. A insistat să mai rămână din nou gravidă, cu un embrion îngheţat, iar Saint a venit pe lume. Însă a trecut prin aceeaşi sarcină toxică, iar după a fost operată de cinci ori, într-un an şi jumătate. Kim a declarat că nu regretă: „A meritat. Sunt aşa fericită că am copii, le mulţumesc mamelor surogat, mulţumesc familiei”.

Sursa

Pe spate, pe burtă sau pe o parte? Află care e cea mai sănătoasă poziție de somn
Articolul anterior
Fericire! Un cuplu de interpreți din Moldova sunt în așteptarea celui de-al treilea copil
Articolul următor
Alte articole interesante