La mulți ani pentru Cassandra! Fiica Olesei Sveclă și a lui Anatol Durbală a împlinit 3 ani

Astăzi, a fost sărbătoare în familia Olesei Sveclă și a lui Anatol Durbală. În urmă cu exact trei ani, cei doi soți au devenit pentru prima oară părinții unei fetițe, iar azi, strălucind de fericire, ca doi licurici, îi sorb din priviri pe cei doi copii ai lor, Cassandra și Dragomir.

separator
Prima oară, am făcut cunoștință cu Cassandra atunci când împlinea 10 luni. Veselă, sociabilă și drăgălașă, micuța a cochetat în fața aparatelor foto ca o adevărată vedetă. Acum, privind pozele ne reamintim cât de repede trece timpul.

Parcă mai ieri, Olesea și Anatol au trăit emoții alături de fetița lor, participând împreună la ședința foto, iar astăzi Cassandra e deja fată mare, primul ajutor al mamei în casă.

,,Astăzi Cassandra face trei ani! Nu pot să cred! În copilărie ai mei mă numeau ,,kingurul lui tata,, iar Cassandra e ,,KingKongul,, lui tata. Aleargă și țopăie prin casă și noi ne topim de fericire!”, mărturisește Olesea.

,,Timpul pur și simplu a zburat foarte repede. Și nu mai este bebeluș ci fata mare care știe ce vrea, își spune foarte clar și răspicat toate dolianțele. Draga mea, Cassandra! Tu știi cât de tare noi te iubim și-ți dorim să fii fericită! Trei ani în fiecare zi mă motivez sa fiu mai puternică, multumesc pentru ca mai ales să-ți fiu mamă! La mulți ani, mica noastră veveriță!”

În Turcia, o fetiță de 2 ani a fost salvată de sub dărâmături, la o zi după cutremur
Articolul anterior
Virusuri necunoscute și extrem de vechi, scoase la suprafață dintr-un ghețar tibetan din China
Articolul următor
Alte articole interesante